Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 17:44

Τατούλης για την παραίτηση Στέλιου Στασινόπουλου

Γράφτηκε από την
Τατούλης για την παραίτηση Στέλιου Στασινόπουλου

Την παραίτηση του Στέλιου Στασινόπουλου από την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας επιχειρεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά με ανακοίνωσή της η “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη.

Ουσιαστικά η παράταξη Τατούλη αναπαράγει όσα έγραψε ο κ. Στασινόπουλος στο Facebook, χωρίς να διευκρινίζει στην ανακοίνωση αν ήθελε να παραμείνει στην Αναπτυξιακή Μεσσηνίας ο πολιτικά προσκείμενος στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης Τατούλη:
"Η πολιτική πρακτική του κ. Νίκα να θεωρεί ότι οι Αναπτυξιακές Εταιρείες που συμμετέχει η Περιφέρεια ως μέτοχος είναι «ιδιόκτητα μαγαζάκια» του, αποκαλύφθηκε πλήρως μετά τις δημόσιες καταγγελίες του τέως ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ και τέως διευθύνοντος συμβούλου της «Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε.» κ. Στέλιου Στασινόπουλου.
Ο κ. Στασινόπουλος παραιτήθηκε στις 8.1.2021 από το Δ.Σ., για να μην νομιμοποιήσει με την παρουσία του όπως χαρακτηριστικά γνωστοποίησε με σχετική ανάρτηση του στο Facebook, την κοροϊδία πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω βιογραφικών για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, τις μεθοδεύσεις του κ. Νίκα για επιλογή ατόμου δικής του επιρροής αγνοώντας όλα τα βιογραφικά καθώς και την προκλητική αύξηση της αμοιβής του διευθύνοντος συμβούλου κατά 150%!
Ο κ. Στασινόπουλος μάλιστα ο οποίος ξεκάθαρα μιλά για φωτογραφική πρόσληψη ανέφερε ότι ο εκλεκτός του κ. Νίκα θα είναι από την Άνω Μεσσηνία και επεσήμανε απευθυνόμενος στον κ. περιφερειάρχη: «Η κοροϊδία δεν έχει τέλος».
Ο κ. Νίκας άλλαξε δύο φορές την προκήρυξη για την επιλογή του διευθύνοντος συμβούλου χωρίς να αιτιολογήσει το λόγο και φυσικά σήμερα επαληθεύτηκε η «πρόβλεψη» του κ. Στασινόπουλου...
Μετά λοιπόν το αλαλούμ και τη ζημία που δημιούργησε ο κ.Νίκας στην Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.», συνεχίζει την καταστροφική πολιτική του «χάους» και στην «Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε».
Ο… νοικοκύρης και… προστάτης του δημοσίου χρήματος κ. Νίκας μερίμνησε για την αύξηση του μισθού του «εκλεκτού» του!
Οι μάσκες της υποκρισίας, του ψεύδους και της αλαζονείας έπεσαν κ. περιφερειάρχα. Από εδώ και στο εξής θα απολογείστε συνεχώς στις αρμόδιες Ελεγκτικές Αρχές για τις παράνομες ενέργειές σας καθώς και για τις διοικητικές αποφάσεις σας, τις οποίες λαμβάνετε χωρίς να τηρείτε το νομικό πλαίσιο που τις διέπει".


NEWSLETTER