Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 23:43

“Νέα Πελοπόννησος” για επενδύσεις και κόμματα

Γράφτηκε από την
“Νέα Πελοπόννησος” για επενδύσεις και κόμματα

 

 

Η παράταξη του Πέτρου Τατούλη που μέχρι προχθές περνούσε... γενεές δεκατέσσερις τα κόμματα, τώρα υποστηρίζει ότι "αντιμετωπίζοντας με σεβασμό την κοινωνία, τις επενδύσεις και τα πολιτικά κόμματα, μένει σταθερή στις απόψεις της,  που με παρρησία έχει διατυπώσει και προχωράει την αυτοδιοικητική της πορεία με γνώμονα μόνο το συμφέρον του τόπου".

Η  θέση αυτή δεν την εμποδίζει όμως να επιτεθεί τόσο στις αριστερές παρατάξεις όσο και στην περιφερειακή αρχή διεκδικώντας για τον εαυτό της το αλάθητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Νέας Πελοποννήσου» για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα: "Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, αναδείχθηκαν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία εκθέτουν τις δήθεν αριστερές παρατάξεις που αλλάζουν θέσεις και προτεραιότητες, αλλά κυρίως εκθέτουν την παράταξη κ. Νίκα. Διαφάνηκε πως η περιφερειακή αρχή δεν ορρωδεί προ ουδενός, προκειμένου να καλύψει τα λάθη και τις παραλείψεις της.

Η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» παρέμεινε σταθερή και αμετακίνητη στην ευθύνη της για προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών και τις δικαιολογίες που… ψέλλισαν Σκαντζός, Λαμπρόπουλος και Νίκας για την υπόθεση του Αθήναιου,  τις απορρίπτει ως παντελώς αβάσιμες.

Η παράταξή μας ζήτησε ως αναφέρει ρητά ο κανονισμός του Περιφερειακού Συμβουλίου, να πραγματοποιηθεί στις 15-6-2021 η συνέχιση της συνεδρίασης που διεκόπη και είχε ως μοναδικό θέμα την ολιγωρία και τις ευθύνες της περιφερειακής αρχής, που καίτοι ενημερώθηκε εγκαίρως για τη ΜΠΕ που αφορούσε τη μονάδα επεξεργασίας ζωικών υπολειμμάτων στην περιοχή του Αθήναιου Αρκαδίας, άφησε  το Περιφερειακό Συμβούλιο χωρίς γνωμοδότηση, με αποτέλεσμα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου να εγκρίνει τη ΜΠΕ. Η απέλπιδα προσπάθεια απόσεισης ευθυνών από τον κ. Νίκα και τους κ.κ. Σκαντζό και Λαμπρόπουλο, ανέδειξε μεγαλοπρεπώς πως δεν δίστασαν να επιρρίψουν αλλού τις ευθύνες δείχνοντας προς την κυβέρνηση και τους αρμοδίους υπουργούς κάτι που εκ του αποτελέσματος απεδέχθη όλη η παράταξη του κ. Νίκα, χωρίς αντίρρηση.

Η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» αντιμετωπίζοντας με σεβασμό την κοινωνία, τις επενδύσεις και τα πολιτικά κόμματα, μένει σταθερή στις απόψεις της, που με παρρησία έχει διατυπώσει και προχωράει την αυτοδιοικητική της πορεία με γνώμονα μόνο το συμφέρον του τόπου. Παιχνίδια εξουσίας με δύο καρπούζια στη μασχάλη ταιριάζουν μόνο στους αριβίστες της πολιτικής".


NEWSLETTER