Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 23:11

Συνάντηση Νάντιας Γιαννακοπούλου με Αναστασόπουλο

Γράφτηκε από την

 

Τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο επισκέφθηκε χθες στο γραφείο του η Μεσσήνια στην καταγωγή βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την κ. Γιαννακοπούλου για την υγειονομική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο νομό, καθώς και για την ενεργή συμμετοχή και οικονομική στήριξη της περιφερειακής αρχής σε όλες τις υγειονομικές μονάδες του νομού, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πολλαπλά προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας. Επίσης, έγινε αναφορά στις πρόσφατες πυρκαγιές από τις οποίες επλήγη η Μεσσηνία το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όπου σύμφωνα με τον κ. Αναστασόπουλο, η περιφερειακή αρχή στάθηκε αρωγός με τις ενέργειές της κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών αλλά και μετά από αυτές, χρησιμοποιώντας τα υπηρεσιακά μηχανήματα, διανέμοντας ζωοτροφές στους πληγέντες κτηνοτρόφους και προωθώντας αντιπλημμυρικά έργα στις πυρόπληκτες περιοχές.

Ακολούθως έγινε αναλυτική συζήτηση, όπου ο αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε όλα τα έργα που έχουν δημοπρατηθεί και υλοποιούνται, αλλά και αυτά που έχουν προγραμματιστεί. Συγκεκριμένα στάθηκε στην αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, σε λιμενικά έργα, έργα αντιδιαβρωτικής προστασίας κ.λπ.

Τέλος, ο κ. Αναστασόπουλος δήλωσε ότι “ο αριθμός των υλοποιούμενων έργων είναι μεγάλος και για πρώτη φορά η Μεσσηνία παίρνει το μερίδιό της, δηλαδή αυτό που της ανήκει”.

Από την πλευρά της η κ. Γιαννακοπούλου συνεχάρη τον περιφερειάρχη κ. Νίκα και τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη για το έργο που σήμερα επιτελείται στη Μεσσηνία και δεσμεύτηκε πως θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Θέλω να με θεωρείτε ως έκτη βουλευτή της Μεσσηνίας”. Ιδιαίτερα για το τελευταίο ο αντιπεριφερειάρχης την ευχαρίστησε θερμά.