Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 13:22

85η ΔΕΘ: Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο πρωθυπουργός

Γράφτηκε από τον
85η ΔΕΘ: Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο πρωθυπουργός

Το επετειακό περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση επισκέφτηκε πριν λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος μεταξύ άλλων προσέφερε στον κ. Μητσοτάκη αντίγραφο της σφραγίδας της Πελοποννησιακής Γερουσίας και της σφραγίδας της Ελευθερίας, δημιουργήματα και τα δύο της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας της Στεμνίτσας, καθώς επίσης αντίγραφο του Ευαγγελίου του Αγώνα από τη Μονή Σαλώνων και δύο επετειακές εκδόσεις για την Επανάσταση του 1821 και την Πελοπόννησο.

Προσερχόμενος πάντως στο περίπτερο ο πρωθυπουργός ανέφερε προς τον περιφερειάρχη ότι "αυτό δεν είναι περίπτερο, αλλά υπερπαραγωγή" σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα εντυπωσιακό περίπτερο, "αλλά η Πελοπόννησος το αξίζει".

Από το συγκεκριμένο περίπτερο επίσης έως τώρα έχουν περάσει και άλλα μέλη της κυβέρνησης, όπως η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και οι αναπληρωτές υπουργοί Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης.

Να σημειωθεί ότι στον χώρο της 85ης ΔΕΘ υπάρχει και άλλο περίπτερο της Πελοποννήσου σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια προσανατολισμένο περισσότερο στην ανάπτυξη και την προώθηση των προϊόντων της περιοχής.


NEWSLETTER