Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 09:00

Μεσσηνία: Μετακίνηση υπηρεσιών για την ανακαίνιση του Διοικητηρίου (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Μετακίνηση υπηρεσιών για την ανακαίνιση του Διοικητηρίου (βίντεο)

 

Θα μεταστεγαστούν από το Διοικητήριο οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Μεσσηνίας, κατά το διάστημα των εργασιών ανακαίνισης: Αυτό έγινε γνωστό σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με τους διευθυντές των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας στην Καλαμάτα, ενόψει της επικείμενης ανακαίνισης του κτηρίου.

Ο περιφερειάρχης ενημέρωσε ότι οι εργασίες στο Διοικητήριο δεν συνιστάται να γίνουν με τις υπηρεσίες της Π.Ε. εν λειτουργία, καθώς η ύπαρξη αμιάντου ενέχει κινδύνους για την υγεία.

Στο πλαίσιο αυτό κλήθηκαν οι υπηρεσίες στο Διοικητήριο να προβούν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου σε εκκαθάριση του αρχείου τους και να προετοιμαστούν για μεταστέγασή τους σε άλλα κτήρια, στην περιοχή της Καλαμάτας, για το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσουν οι εργασίες επισκευής και ανακαίνισης του κτηρίου.

Από την Περιφέρεια έχουν αναζητηθεί άλλα κτήρια για να φιλοξενήσουν τις υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας, για το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί ώσπου να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του Διοικητηρίου.


NEWSLETTER