Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 19:47

«Λαϊκή Συσπείρωση» για φανάρι στον ΟΑΕΔ

Γράφτηκε από την
«Λαϊκή Συσπείρωση» για φανάρι στον ΟΑΕΔ

Επερώτηση για την "ασφαλή διάβαση του δρόμου έξω από τις σχολές ΟΑΕΔ στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας" κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νίκος Γόντικας και Γιάννης Κελλάρης.

Αναλυτικά η επερώτηση: "Άλλο ένα τροχαίο προστέθηκε την Τετάρτη 8 Δεκέμβρη 2021 στα δεκάδες ανάλογα που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια έξω από τις σχολές του ΟΑΕΔ στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας. Μιλάμε για ένα δρόμο χωρίς φωτισμό, όπου αναπτύσσονται ταχύτητες, ένα δρόμο-καρμανιόλα έξω από τον ΟΑΕΔ στην Καλαμάτα, όπου είναι εκτεθειμένοι εκατοντάδες σπουδαστές και πολίτες που σπουδάζουν ή εξυπηρετούνται στον ΟΑΕΔ. Είναι πρόκληση σε έναν χρόνο ρεκόρ να κατασκευάζονται οδικοί άξονες όπως ο «Μορέας», ο περιφερειακός της Καλαμάτας, για να κερδοσκοπούν οι κατασκευαστικοί όμιλοι και να διευκολύνεται το τουριστικό κεφάλαιο και να μην βρίσκεται λύση για την ασφάλεια του λαού στο συγκεκριμένο σημείο της παλαιάς εθνικής οδού Καλαμάτας-Τρίπολης. Είναι πρόκληση οι δημοτικές αρχές Καλαμάτας να ρίχνουν τις ευθύνες στην Περιφέρεια και οι περιφερειακές αρχές στο δήμο ή στο υπουργείο και το πρόβλημα να διαιωνίζεται.
Ερωτάσθε κ. περιφερειάρχη: Τι μέτρα θα πάρετε ώστε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στο συγκεκριμένο δρόμο έξω από τις σχολές ΟΑΕΔ στην Καλαμάτα".


NEWSLETTER