Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 18:06

Την περιφερειακή αρχή επικρίνει η Μπούζα

Γράφτηκε από την
Την περιφερειακή αρχή επικρίνει η Μπούζα

 

"Δυόμισι χρόνια τώρα η παρούσα περιφερειακή αρχή αδυνατεί να επιδείξει δικό της έργο, δεν έχει αναφέρει κάτι οραματικό μέχρι σήμερα, ούτε έχει ξεκινήσει κάποιο έργο που η ίδια σχεδίασε, μελέτησε και να προχωρά η υλοποίησή του".

Αυτό τονίζει σε γραπτή δήλωσή της η περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα και συνεχίζει: "Εν είδει κυβερνητικού εκπροσώπου, έρχεται ο κ. περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο, ύστερα από συναντήσεις με αρμοδίους υπουργούς και εξαγγέλλει οδικούς άξονες, π.χ. Καλαμάτα-Πύλος-Μεθώνη, του οποίου μάλιστα πολέμησε τη χωροθέτηση, μιλάει για σπουδαία έργα, όπως τα δίκτυα του Φιλιατρινού φράγματος και το Μιναγιώτικο φράγμα, με τα οποία ουδόλως ασχολήθηκε, κομπάζει για την αξιοποίηση του Αεροδρομίου Καλαμάτας, τολμά και εξαγγέλλει παρεμβάσεις στη Διώρυγα της Κορίνθου, επαίρεται για την παράκαμψη Λαγκαδίων και γενικά αναφέρεται σε κρατικά έργα, ενώ οι δικές του προτάσεις είναι… πανάκριβες δενδροφυτεύσεις, τουαλέτες, πολυτελή δημόσια κτήρια και περιφράξεις! Αναρωτιέμαι, λίγος σεβασμός στην κυβέρνηση δεν υπάρχει από μέρους του; Σε τι αποσκοπεί άραγε αυτή η τακτική;

Δεν υπάρχουν αρμόδιοι υπουργοί, Πελοποννήσιοι υπουργοί, βουλευτές, μέχρι και ανώτατοι πολιτειακοί παράγοντες, όπως ο πρώην πρωθυπουργός που παρακολουθεί και συμβάλλει στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων του τόπου, για να μιλήσουν για το κυβερνητικό έργο και να εξαγγείλουν αυτοί τα μεγάλα έργα; Θεωρεί άραγε τη δική του προσωρινή και άκρως ωφελιμιστική παραταξιακή εμπλοκή, πως κάνει καλό στην κυβέρνηση; Φυσικά μόνο καλό δεν κάνει, αντίθετα απωθεί και τους πιο καλοπροαίρετους.

Επειδή πλέον όλες οι εκλογές βρίσκονται κοντά, ας υπάρξει γενικότερη αναθεώρηση κόστους-οφέλους από την αλλοπρόσαλλη πρακτική ορισμένων αυτοδιοικητικών, ας μείνει ο καθείς εφ’ ω ετάχθη και ας δουλέψει με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και με πρωτεύουσα ασχολία το καλό του τόπου και των πολιτών!".


NEWSLETTER