Παρασκευή, 20 Μαϊος 2022 15:40

Εκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ζητούν 19 περιφερειακοί σύμβουλοι

Γράφτηκε από την

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠΕΣΥΠ) για να συζητηθεί ζητούν 19 σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.  

Οι σύμβουλοι ζητούν να συζητηθούν στην έκτακτη συνεδρίαση τα εξής  δύο θέματα.

1. Η επανεξέταση της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με την οποία αποφασίστηκε να δοθούν επιπλέον 2.099.320,32 € (με Φ.Π.Α.) στην ανάδοχο εταιρεία διότι είναι γνωστό ότι η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής πάρθηκε με καθολική αντίθεση όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, διότι οι γνωμοδοτήσεις στηρίχθηκαν σε αναληθή δεδομένα.

2. Το θέμα που αφορά: "Αντιμετώπιση της εντονότατης διάβρωσης στην παραλία της Κάντιας της Αργολίδας".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των συμβουλων: "Βέβαια ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΠ παρά και ενάντια στο νόμο δεν έχει ακόμη ορίσει συνεδρίαση όπως όφειλε.

Υπογράφουν οι σύμβουλοι (με τη σειρά που αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση: Θανάσης Πετράκος,  Δημοσθένης Δρούγκας, Δήμητρα Λυμπεροπούλου, Γιώργος Πουλοκέφαλος, Μαρία Βεργινάδη,Τζένη Δημητρακοπούλου, Γιάννης Μπουντρούκας, Νικόλαος Γκιλίτσης, Απόστολος Γκούνης, Χαράλαμπος Σκούρος, Γιώργος Πετρίτσης, Αντώνιος Λυμπέρης, Αντωνία Μπούζα, Μιχάλης Σταματάκος, Ευάγγελος Γιαννακούρας, Ντία Τζανετέα, Μαργαρίτα Σπυριδάκου, Ντίνα Νικολάκου και ΠέτροςΤατούλης.