Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 19:13

Μεσσηνία: Προχωρά η μετακίνηση υπηρεσιών από το Διοικητήριο

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Προχωρά η μετακίνηση υπηρεσιών από το Διοικητήριο

 

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας προήδρευσε προχθές σε σύσκεψη, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

Στην εν λόγω σύσκεψη, με τη συμμετοχή στελεχών της Περιφερειακής Ενότητας και υπηρεσιακών παραγόντων ρυθμίστηκε σειρά ζητημάτων, τα οποία κατά κύριο λόγο αφορούσαν στη μετακίνηση των υπηρεσιών από το Διοικητήριο -στο κτήριο του οποίου σύντομα πρόκειται να ξεκινήσουν εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισής του.

Στη διάρκεια της σύσκεψης, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε ότι η διαδικασία του εν λόγω έργου έλαβε τη σχετική έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο και πλέον επίκειται υπογραφή της σύμβασης με τον εργολάβο.

Ακόμα, γνωστοποιήθηκε ότι με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι επισκευές στο κτήριο των πρώην σχολών Παπαφλέσσα και στα κτήρια του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Καλαμάτα, στα οποία μετακινούνται το επόμενο διάστημα οι υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας, ενώ έχουν επιλυθεί και τα ζητήματα σχετικά με την υδροδότησή τους, τα οποία είχαν επισημάνει οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας.


NEWSLETTER