Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 22:30

Τατούλης κατά Παπαθανάση - Νίκα

Γράφτηκε από την

Επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση και του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα εξαπολύει με ανακοίνωση της η Νέα Πελοπόννησος του Πέτρου Τατούλη

Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει: "Για μία ακόμη φορά «Γραμματείς και Φαρισαίοι» επισκέφθηκαν την Τρίπολη και τη Μεγαλόπολη για να αυτοχειροκροτηθούν, να αυτοθαυμαστούν και να τάξουν καθρεφτάκια στους ιθαγενείς.

Ακόμη μία φορά οι καλοπληρωμένοι κυβερνητικοί παράγοντες έταξαν «λαγούς με πετραχήλια» στους πολίτες της Μεγαλόπολης που αγωνιούν για το μέλλον του τόπου τους και των παιδιών τους, αφού μέχρι σήμερα έχουν δεχθεί δεκάδες υποσχέσεις για δήθεν μεγάλες χρηματοδοτήσεις και τεράστιες επενδύσεις. Ακραίος λαϊκισμός, μεγαλοστομίες και φρούδες ελπίδες.

Ο κ. Νίκας είχε υποσχεθεί με δημόσιες δηλώσεις του 4 δις ευρώ(!) στη Μεγαλόπολη ενόψει της μεταλιγνιτικής περιόδου. Αφού αποδείχθηκε ότι αυτή η υπόσχεση ήταν μία ακόμη «φαντασίωση» του, μετέτρεψε το εκκολαπτόμενο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Μεγαλόπολης σε «μπίζνες», απαξιώνοντας τα θεσμικά Συλλογικά Όργανα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αφού ουδέποτε συζητήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο το εν λόγω θέμα."

Η ανακοίνωση της παράταξης του Τατούλη καταλήγει: Επειδή η ανικανότητα του κ. Νίκα και των συνεργατών του οδηγούν στο «θάνατο» της Μεγαλόπολης, το αμέσως χρονικό διάστημα ο πρ. περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης θα αναλάβει πρωτοβουλία για την ανατροπή αυτής της κατάστασης.