Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013 22:18

Εχει να πάρει πρακτικά από το Μάιο του 2011 ο Παν. Βαλασόπουλος

Εχει να πάρει πρακτικά από το Μάιο του 2011 ο Παν. Βαλασόπουλος

Τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας από το Μάιο του 2011(!), ζητεί για δεύτερη φορά από την πρόεδρό της - αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου, ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Βαλασόπουλος.

 

Με δεύτερη αίτησή του προς την πρόεδρο της Επιτροπής, ο κ. Βαλασόπουλος,  εκ μέρους της μείζονος μειοψηφίας, ζήτησε να του δοθούν τα πρακτικά των συνεδριάσεών της, αφού, όπως τονίζει, τα τελευταία που έλαβαν ήταν από τις 09/05/ 2011(!), ενώ η πρώτη αίτησή του εκκρεμεί από τις 28/05/13! Επανερχόμενος έστειλε και το σχετικό "στικάκι" (ένα USB Flash Drive 32GB),  καθώς, όπως επισημαίνει, «σε μια από τις πολλές οχλήσεις μου προς τη γραμματεία της επιτροπής, ενημερώθηκα ότι δεν είχατε ηλεκτρονικό μέσο αποθήκευσης για να τα λάβω, αφού και αυτός ο τρόπος είναι αποδεκτός από εμένα».

 

Ο περιφερειακός σύμβουλος της Αρκαδίας παρατηρεί ότι «από τις 9/5/2011 μέχρι σήμερα, αντίθετα με κάθε κανονισμό και έννοια σωστής λειτουργίας της επιτροπής, δεν έχω λάβει αυτό που αυτονόητα ως μέλος της επιτροπής θα έπρεπε να έχω, δηλαδή σε εύλογο χρόνο μετά τις συνεδριάσεις, τα πρακτικά τους».