Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 17:15

Πελοπόννησος: 23 περιφερειακοί σύμβουλοι ζητούν συνεδρίαση για τις υποκλοπές

Πελοπόννησος: 23 περιφερειακοί σύμβουλοι ζητούν συνεδρίαση για τις υποκλοπές

Αίτημα για σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου με θέμα τις υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών υπέβαλαν οι παρατάξεις του Πέτρου Τατούλη, του Γιώργου Δέδε, της Δήμητρα Λυμπεροπούλου και η ανεξάρτητη σύμβουλος Μαργαρίτα Σπυριδάκου.

 Οι 23 σύμβουλοι που υπογράφουν το αίτημα ζητούν σύγκλιση του Σώματος με την διαδικασία της αίτησης του 1/3 των μελών του υποστηρίζοντας ότι «το θέμα των υποκλοπών που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους κτλ. είναι ιδιαιτέρως σημαντικό ζήτημα και ελλοχεύει σοβαρούς  κινδύνους για τη Δημοκρατία μας»

Για την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» υπογράφουν οι Πέτρος Τατούλης, Βαγγέλης Γιαννακούρας, Γιώργος Ρουμελιώτης, Κλειώ Παπαντωνίου Κορώνη, Αντώνης Λυμπέρης, Ντία Τζανετέα, Ηλίας Κανελλάκης, Μιχάλης Σταματάκος, Χαράλαμπος Σκούρος, Θανάσης Πισιμίσης, Γιώργος Πετρίτσης, Ντίνα Νικολάκου, Αντωνία Μπούζα - Κωνσταντέλου και Αποστόλης Γκουνής.

Για την παράταξη «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο»υπογράφουν οι Γιώργος Δέδες, Χρήστος Καρούζος, Ευγενία Δημητρακοπούλου, Γιώργος Πουλοκέφαλος, Ααναστάσιος Μποζίκης, Χρήστος Καρσιώτης και Μιχάλης Μιχάηλ.