Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 16:41

"Πολιτική προπαγάνδα η επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου στην Πελοπόννησο" λέει ο Τατούλης

"Πολιτική προπαγάνδα η επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου στην Πελοπόννησο" λέει ο Τατούλης

«Η επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου στην Πελοπόννησο αποτελεί την επιτομή της πολιτικής προπαγάνδας και του απόλυτου εμπαιγμού του κ. Νίκα απέναντι στους Πελοποννήσιους πολίτες.» αναφέρει ανακοίνωση της Νέας Πελοποννήσου του Πέτρου Τατούλη.

Η παράταξη κατηγορεί τον κ. Νίκας πως έβαλε ταφόπλακα το τρένο επειδή με απόφαση του απέρριψε την πράξη «Αναβάθμιση /Εκσυγχρονισμός Τμημάτων της Σιδηροδρομικής Γραμμής Κόρινθος- Άργος-Ναύπλιο που συνδέει τα εν λόγω αστικά κέντρα της Περιφέρειας με το Διευρωπαϊκό Δίκτυο» με συνολική δαπάνη 15.470.000,00 € (ΑΔΑ ΨΔ4Ν7Λ1-ΛΝΨ), ως μη ώριμη και αναξιόπιστη ως προς τα αποτελέσματα των μελετών σκοπιμότητας για τον προσδιορισμό της περιβαλλοντικής, οικονομικής και χρηματοοικονομικής βιωσιμότητας της πράξης»

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Ο κ. περιφερειάρχης ξεπερνώντας κάθε όριο λαϊκισμού και ψεύδους σε χθεσινές δηλώσεις του στη Μεσσηνία ξανά αρχίζει νέο σήριαλ ψεύτικων εξαγγελιών και υποσχέσεων για την επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου στην Πελοπόννησο, δηλώνοντας με περισσό πολιτικό θράσος ότι τα όσα λέει δεν είναι προεκλογικές εξαγγελίες! Ανακοινώνει μάλιστα και τη γραμμή Κάτω Αχαΐα-Πύργος, όπου είναι ένα έργο το οποίο ανήκει σε άλλη Περιφέρεια της χώρας!

Είναι βέβαιο ότι ο κ. Νίκας ως Περιφερειάρχης θα καταγραφεί στην ιστορία «ο μεγάλος παραμυθάς».

Στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης αναφέρονται τα εξής;» . Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μετά την αποκάλυψη για την υπογραφή αυτής της απόφασης, τα πρωτοσέλιδα των φιλικών έντυπων μέσων της Μεσσηνίας, τα οποία μέχρι σήμερα διαβεβαίωναν τους πολίτες για την επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου στην Πελοπόννησο, παρουσιάζοντας την ως το μεγάλο όραμα και το μεγάλο έργο του κ. Νίκα!».