Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 08:52

Φουλάρουν τις μηχανές οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Πελοποννήσου: Εντός της εβδομάδας κλείνουν τα ψηφοδέλτια

Η αντίστροφή μέτρηση για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου έχει ξεκινήσει καθώς απομένουν πλέον λιγότερες από 50 μέρες για το ραντεβού με την κάλπη.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Δημήτρης Πτωχός που υποστηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία και η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη έχουν συμπληρώσει σε μεγάλο βαθμό τα ψηφοδέλτια τους ενώ σήμερα (7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο “Rex” στην Καλαμάτα) θα ανακοινώσει πακέτο υποψηφιοτήτων ο Μανώλης Μάκαρης που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί που προς το παρόν υπάρχει στασιμότητα όσον αφορά την στελέχωση του ψηφοδελτίου είναι στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Κουτσούλη που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ.

Για αυτό και το Σάββατο βρέθηκε στην Τρίπολη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος ο οποίος έδωσε το παρών σε σύσκεψη στελεχών του κόμματος ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και έστειλε μήνυμα στήριξης της υποψηφιότητας του Δημήτρη Κουτσούλη.

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και ανακοινώσεις όσον αφορά το ψηφοδέλτιο του κ. Κουτσούλη, αλλά και τα ψηφοδέλτια των υπόλοιπων υποψηφίων, τα οποία άλλωστε θα πρέπει να έχουν συμπληρωθεί έως τις 31 Αυγούστου που εκπνέει η σχετική προθεσμία.