Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 08:16

Λειτουργεί κανονικά το Τμήμα Αδειών σύμφωνα με την Αλειφέρη

Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα και από την αρχή της εβδομάδας το Τμήμα Αδειών στη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας εξυπηρετεί αυθημερόν, την ίδια ώρα, επαγγελματίες και πολίτες.

Αυτό ανακοίνωσε χθες η αντιπεριφερειάρχης Ελ. Αλειφέρη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Παραδέχθηκε ότι υπήρξαν παλινωδίες και δυσλειτουργία της υπηρεσίας και ανέφερε πως ευθύνονται παράγοντες πραγματικοί, αντικειμενικοί (αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης, σύστημα) και τεχνητοί (κακή αντιμετώπιση θεμάτων). Ενημέρωσε ότι με ανακατανομή ρόλων και τρόπου λειτουργίας έχει επέλθει η κανονικότητα. Πληροφόρησε πως καθημερινά, εκτός Τετάρτης λόγω εξετάσεων, από τις 8.30 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, θα εξυπηρετούνται επαγγελματίες και πολίτες, ενώ την Τετάρτη η υπηρεσία θα παραλαμβάνει αιτήματα και δικαιολογητικά.
Η κ. Αλειφέρη εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι η υπηρεσία θα λειτουργεί κανονικά και προς το τέλος του χρόνου, που είναι αυξημένος ο όγκος της δουλειάς, καθώς έχει συστηματοποιηθεί η εργασία. Ενημέρωσε, επίσης, ότι την επόμενη Δευτέρα θα γίνονται δεκτά τα παράβολα μέσω e-banking.
Απαντώντας σε ερωτήσεις, μίλησε για κακή κατανομή του έργου των υπαλλήλων εσωτερικά και κακή νοοτροπία απ’ αυτούς που υπηρετούν κι επεσήμανε, στέλνοντας μήνυμα σε επικριτές, ότι «η μη εξυπηρέτηση του πολίτη δεν μπορεί να είναι όπλο στα χέρια κανενός».
Γ.Σ.