Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2012 16:32

Η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ καλεί τους βουλευτές να μην ψηφίσουν τα νέα μέτρα

Γράφτηκε από την




Η κυβέρνηση Παπαδήμου ετοιμάζεται να φέρει για ψήφιση στη βουλή με την διαδικασία του κατεπείγοντος, το νέο βάρβαρο μνημόνιο που σφαγιάζει δικαιώματα, κατώτερο μισθό, συντάξεις, επιδόματα, συλλογικές συμβάσεις και οδηγεί στην απόλυση χιλιάδες συμπατριώτες μας.
Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ- ΝΔ- ΛΑΟΣ, είναι όλοι τους συλλογικά και ατομικά υπόλογοι απέναντι στο λαό και τη νεολαία. Μέχρι σήμερα, με την στάση τους στη Βουλή έχουν βρεθεί απέναντι στην εργατική τάξη, στους επαγγελματίες, στην αγροτιά, στους συνταξιούχους, στους νέους και τις νέες. Υπηρέτησαν και υπηρετούν συμφέροντα της πλουτοκρατίας, της τρόικας, του ΔΝΤ, της ΕΕ.
Σήμερα, «έστω και στο παρά πέντε», η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ καλεί «τους βουλευτές του νομού μας: Κουσελά Δημήτρη., Γιαννακοπούλου Νάντια, Βουδούρη Οδυσσέα από το ΠΑΣΟΚ, Λαμπρόπουλο Γιάννη από την ΝΔ, να ψηφίσουν ΟΧΙ στη νέα δανειακή σύμβαση, στο νέο αυτό μνημόνιο- λαιμητόμο.
Τις κρίσιμες αυτές ώρες ευθύνης μην επικυρώσετε με την ψήφο σας την καταδίκη του λαού και κυρίως της νέας γενιάς να δουλεύουν και να ζουν εφ’ όρου ζωής με 400 ευρώ. Μην επικυρώσετε με την ψήφο σας την κατάργηση όλων των δικαιωμάτων που μας παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές με αμέτρητες θυσίες και αίμα.
Πείτε ΟΧΙ στο μνημόνιο. ΟΧΙ στην δανειακή σύμβαση.
Είναι η μοναδική και τελευταία υπηρεσία που μπορείτε  να προσφέρετε στο λαό της Μεσσηνίας, στο λαό της Ελλάδας.
Εμείς όπως πάντα, πιστοί στο καθήκον, θα βρισκόμαστε στο μετερίζι του αγώνα και σήμερα και αύριο και κάθε μέρα, μαζί με τον λαό να απαντήσουμε με οργάνωση με ξεσηκωμό, λαϊκή συμμαχία για το μόνο δρόμο σωτηρίας του λαού του πλούτου της χώρας και των παραγωγικών τους δυνατοτήτων: αποδέσμευση από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και μονομερής διαγραφή του χρέους.

Από τη ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ