Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 09:46

Βασίλης Καπερνάρος: Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θέλουν να ενώσουν το λαό

Βασίλης Καπερνάρος: Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θέλουν να ενώσουν το λαό

Την πίστη ότι οι Ελληνες δε θα λάβουν υπόψη τους τις δήθεν απειλές, εκβιασμούς και ψευτοδιλήμματα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθήνας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, που περιόδευσε σε περιοχές της Μεσσηνίας.

Σε συνέντευξη Τύπου στην Καλαμάτα κάλεσε το λαό με την ψήφο του να οδηγήσει τους απειλούντες και εκβιάζοντες στο υπόγειο της ιστορίας. Επεσήμανε ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θέλουν να ενώσουν το λαό, να δοθεί τέλος στην παρακμή και να επανακτήσουμε την εθνική ανεξαρτησία και περηφάνια.
Σημείωσε τη βεβαιότητα ότι στις 18 του μήνα θα υπάρχει κυβέρνηση, απάντησε ότι «δε συνεργαζόμαστε με Σαμαρά και Βενιζέλο και με πολιτικές που υπαγορεύονται από τη Μέρκελ. Θα συνεργαστούμε με όλους και θα είναι και τα μέσα ενημέρωσης, για να ξέρει ο λαός τι προτείνει ο καθένας».
Παρατήρησε πως «τη σύμβαση την έχει καταγγείλει η ίδια η Μέρκελ που κράτησε το 1 δις και έδωσε αυτά που έπρεπε να πάρουν οι τοκογλύφοι». Ο κ. Καπερνάρος δήλωσε ότι θα τροποποιήσουν το Σύνταγμα για να μην υπάρχει παραγραφή για αξιόποινες πράξεις των υπουργών και υφυπουργών στα 4 χρόνια, αλλά στα 20, όπως ισχύει για τους πολίτες.
Στη συνέντευξη παρέστησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Παναγιώτης Γεωργόπουλος, Δημήτρης Μπαρμπετσέας και Στάθης Καρυδομάτης.