Παρασκευή, 27 Μαϊος 2011 15:21

ΣΥΡΙΖΑ: Εκβιασμός και τρομοκράτηση του Ελληνα πολίτη

Γράφτηκε από την

Πέρυσι, ο κ. Πρωθυπουργός προκειμένου να βάλει τη χώρα μας στο ΔΝΤ, με σχεδιασμούς κάτω από το τραπέζι, ήταν ο πρώτος που μίλησε για τον Τιτανικό της Ελληνικής οικονομίας με στόχο   να τρομοκρατήσει τους πολίτες και να αποδεχθούν τις επιλογές του. Ένα χρόνο μνημόνιο, και βλέπουν ότι οι Έλληνες πολίτες όλο και πιο πολύ δεν τους πιστεύουν, και ήδη οι νέοι και νέες κατακλύζουν τις πλατείες, και ένα ισχυρό κίνημα αντίστασης γεννιέται και τους αμφισβητεί.

Τώρα, χρησιμοποιούν το β΄ μέρος εκβιασμού και τρομοκράτησης των πολιτών πού ακούει  στο όνομα, εάν δεν αποδεχθούμε τα μέτρα που μας προτείνουν θα πάμε στη δραχμή, ή τον Ιούνιο δεν θα έχουν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις κλπ. Και στο κόλπο μπαίνουν όλο και πιο πολλοί παράγοντες, είτε της χώρα μας είτε του ΔΝΤ και της ΕΕ, όπως η κ. Δαμανάκη ο πρόεδρος του ΣΕΒ, ο Ολλανδός Υπουργός των Εξωτερικών κλπ.

Στην ίδια λογική είναι και η σημερινή σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι φανερό ότι ο κ. Πρωθυπουργός ψάχνει να βρει συνενόχους.

Ο Ισπανικός άνεμος άρχισε και φυσάει και στη χώρα μας, καλούμε τους Έλληνες πολίτες να βγούνε στους δρόμους και τις πλατείες, για να εμποδίσουμε όλοι μαζί, τους υπαλλήλους  των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων ντόπιων και ξένων που θέλουν να εκποιήσουν τη χώρα μας.

 

Από το ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας


NEWSLETTER