Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2011 19:16

ΛΑΟΣ κατά Δαβάκη για το Κέντρο Μεταναστών

Γράφτηκε από την

Οι ανεπάγγελτοι επαγγελματίες της πολιτικής θα ‘πρεπε να σιωπούν, σε τέτοιους καιρούς που ενώ οι ίδιοι, ως κρατικοδίαιτοι πολυτελείας, ζουν ασφαλείς και ευωχούμενοι σε κόσμους προκλητικών παροχών (οικονομικών και άλλων) που οι ίδιοι «θεσμοθέτησαν» για τον εαυτό τους, οι ίδιοι με το ένοχο δικομματικό σύστημα που με τόση σπουδή υπηρέτησαν και υπηρετούν σαν άβουλα στρατιωτάκια, πετάνε στο χαντάκι κάθε μέρα και περισσότερους Έλληνες, διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό, αποτέλεσμα των διαχρονικών επιλογών της χρεωκοπημένης συντεχνίας – συμπαιγνίας τους.
Ενοχλήθηκε λοιπόν ο «Λακωνάρχης» βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που διακηρύσσει ότι «δεν αντιδικεί με συμπατριώτες» και «δεν έχουμε την πολυτέλεια να μαλώνουμε» (sic), αλλά τελικά έμπλεως πολιτικάντικου οίστρου παρασύρεται -με αφορμή την ανακοίνωση του ΛΑΟΣ Λακωνίας για το «Κέντρο Κράτησης Μεταναστών» στη Σπάρτη- παρασύρεται και εκτοξεύει μειωτικές ειρωνικές εκφράσεις εναντίον μας, διαστρέφοντας βάναυσα και την πραγματικότητα. Κι αυτό είναι προς αποκατάσταση…
- Θανάση Δαβάκη –εθνικόφρονα παλαιάς κοπής, αφού εμείς είμαστε οι «νεόκοποι»!- σε σένα αναφερόμαστε.
Όταν ο «δικός σας» πρωτοκλασάτος υπουργός (Εσωτερικών) Προκόπης Παυλόπουλος εγκαινίαζε στη Σπάρτη το «Κέντρο Υποδοχής Λαθρομεταναστών» το 2008, δηλώνοντας πως «ευχαριστούμε όσους –λαθρομετανάστες- επιλέγουν την Ελλάδα για την εγκατάστασή τους, για να γονιμοποιήσουν τον πολιτισμό μας», ο Τούρκος ομόλογός του απαντούσε στην ερώτηση γιατί η Τουρκία τους στέλνει στην Ελλάδα και την Ευρώπη ότι «την πατρίδα μου προστατεύω, δεν θα επιτρέψω να γίνει η Τουρκία απέραντο στρατόπεδο λαθρομεταναστών». Κατάλαβες ποιός είναι ο… εθνικόφρονας Θανάση Δαβάκη ή θέλεις επεξήγηση;!
Την Μαρία Ρεπούση όλοι εσείς την στηρίξατε στην έκδοση του αντεθνικού σχολικού εγχειριδίου «ιστορίας».
Τον εθνομηδενιστή Θάνο Βερέμη εσείς τον διορίσατε επικεφαλή στο ΕΣΥΠ (Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας), κ.λπ., κ.λπ.
Η λίστα είναι ατέλειωτη και αν θυμίζουμε κάποια ελάχιστα στοιχεία της είναι γιατί εμφανίζετε τη Νέα Δημοκρατία «σας» σαν να γεννήθηκε μόλις χθες. Η εντολή στον «δικό σας» πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή ήταν να κυβερνά και τώρα, κι ως τον Σεπτέμβριο του 2011, κι εκείνος λάκισε – αφού ξέχασε απ’ την αρχή της θητείας του την «επανίδρυση του κράτους» και υπηρέτησε σεμνά και ταπεινά τους «νταβατζήδες» (τους οποίους φραστικά κι ακίνδυνα …«κατήγγειλε»), εκτοξεύοντας παράλληλα το δημόσιο χρέος με τη φαυλοκρατία και την κλεπτοκρατία της πενταετίας του, για να προσφέρει την εξουσία στον άλλο συνεταίρο του δικομματισμού. Δεν ζητήσατε ποτέ συγγνώμη από τους Ελληνες. Ούτε καν από ‘κείνους που σας ψήφισαν!
Το Μνημόνιο είναι το άθλιο αποτέλεσμα και της δικής σας χρεοκρατίας - χρεοκοπίας, για την οποία είναι βέβαιο ότι θα ελεγχθείτε. Μαζί με το ΠΑΣΟΚ περάσατε τη θηλιά στη Χώρα! Η ψήφος σας εναντίον του Μνημονίου δεν είναι κολυμπήθρα απαλοιφής των αμαρτημάτων του παρελθόντος σας. Ούτε επιτρέπει συμψηφισμούς. Ούτε παραγραφές, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Η ΝΔ δεν ιδρύθηκε το Μάιο του 2010! Είστε συνένοχοι στην χρεοκοπία της Πατρίδας μας και στην κοροϊδία και τη συκοφαντία του Λαού μας. «Μαζί τα φάγατε»! Εξάλλου και η δικομματική επιχείρηση συγκάλυψης –με τις περίφημες επιτροπές της Βουλής- είναι σε εξέλιξη. Είναι βέβαιο ότι ουδείς θα πάει φυλακή, καμία περιουσία δεν θα δημευτεί! Κι αυτό γίνεται κάθε μέρα κατανοητό όλο και σε περισσότερους Έλληνες που ξυπνώντας θα ζητήσουν τα ρέστα από όλα τα αυθάδη και χρυσοφόρα «παιδιά», τα golden boys των κομματικών σωλήνων!
Τέλος, τις πολιτικάντικες σοφιστείες για τη δική μας «στήριξη στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ» και τη διαφορά αντικειμένου του «Κέντρου Υποδοχής Λαθρομεταναστών» (της ΝΔ) με το «Κέντρο Κράτησης Μεταναστών» (του ΠΑΣΟΚ) τις επιστρέφουμε στον αποστολέα τους. Στερούνται σοβαρότητος.
Κλείνουμε πιστεύοντας ότι τελικά η απαλλαγή από την συντεχνία - συμπαιγνία «ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ΑΕ» είναι όρος εθνικής και λαϊκής επιβίωσης και αναγέννησης.

Εκ της Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Λακωνίας
Γεώργιος Δημακόγιαννης, Πρόεδρος
Παναγιώτης Μπεμπέτσος, Γεν. Γραμματέας