Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 15:53

Ο Νίκος Γόντικας στους Γαργαλιάνους 

Ο Νίκος Γόντικας στους Γαργαλιάνους 

Για την κατασκευή του δρόμου Γαργαλιάνοι - Ρωμανού μίλησε την περασμένη Παρασκευή στην κεντρική πλατεία της τριφυλιακής πόλης, σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Γαργαλιάνων του ΚΚΕ, ο Νίκος Γόντικας επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Πριν την ομιλία συναντήθηκε με τον Αγροτικό Σύλλογο Γαργαλιάνων και συζήτησαν τα προβλήματα που δημιουργεί ο δρόμος στους κατοίκους της περιοχής και ιδιαίτερα στους αγρότες. Ο Ν. Γόντικας κάλεσε το σύλλογο να παλέψει για παράλληλο αγροτικό οδικό δίκτυο με εναέριες και υπόγειες διαβάσεις, βάζοντας μπροστά τις μηχανές των τρακτέρ, όπως χαρακτηριστικά είπε. Ακόμη στην ομιλία του ανέδειξε την ευθύνη της τωρινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων, όπως και των περιφερειακών αρχών, περιφερειακών συμβούλων και των κομμάτων τους που ψήφισαν την κατασκευή του δρόμου με τον τρόπο που γίνεται.

Κλείνοντας την ομιλία του, κάλεσε το λαό της περιοχής μαζί με τον αγώνα για την κατασκευή του παράλληλου οδικού δικτύου «να παλέψει και για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που προτείνει το ΚΚΕ, ανάπτυξη που δεν θα δημιουργεί τέτοια προβλήματα στον εργαζόμενο λαό».