Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 09:59

Ετοιμασίες για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς και στην Πελοπόννησο

Ετοιμασίες για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς και στην Πελοπόννησο

 

Η επιτροπή Αλιβιζάτου, η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ) ετοιμάζεται και στην Πελοπόννησο για τις εκλογές ανάδειξης του επικεφαλής στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, στις 12 και 19 Νοεμβρίου.

Την Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου στην Τρίπολη, η ομάδα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με υπεύθυνο τον Τάσο Αποστολόπουλο, με την παρουσία του διακεκριμένου νομικού Αντώνη Βγόντζα και του συγκοινωνιολόγου Νότη Παρασκευοπούλου από την ΑΕΔΔ, των νομικών συμβούλων Χρήστου Αρχοντή και Κωνσταντίνας Καπογιάννη παρουσίασε το σχεδιασμό της Περιφέρειας.

Ο υπεύθυνος της ΝΟΕ Μεσσηνίας Τάκης Παπαδόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι “ζούμε ιστορικές στιγμές. Ενα νέο κόμμα γεννιέται. Τώρα τελειώνει η μεταπολίτευση που άρχισε το 1974. Αρχίζει μια νέα εποχή με νέους ανθρώπους και νέα κόμματα. Ενώθηκαν όλες οι δυνάμεις του κέντρου του πολιτικού συστήματος και προχωρούμε στη νέα μεταπολίτευση Οι πολίτες παίρνουν στα χέρια τους τη δημιουργία του νέου κόμματος που κινείται ιδεολογικά στο χώρο της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας και της σοσιαλιστικής Αριστεράς. Ολοι μαζί εργαζόμαστε με πίστη, δύναμη και αποφασιστικότητα  για τη δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα. Διαμορφώνουμε όλοι μαζί έτσι τις κατάλληλες συνθήκες σε 15 καποδιστριακούς δήμους της Μεσσηνίας, ώστε οι πολίτες να εκφρασθούν μαζικά με την ψήφο τους στις εκλογές 12 και 19 Νοεμβρίου και να συμβάλουν στη δημιουργία ενός νέου πολιτικού χάρτη στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Να επιβάλουν έτσι την πολιτική ενότητα των πολιτών στη βάση και την πολιτική συνεννόηση στην κορυφή του πολιτικού συστήματος, ώστε να οδηγήσουμε τη χώρα στην πολιτική κανονικότητα”.