Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 10:12

Επίσκεψη Β. Μιχαλολιάκου στη Μεσσηνία: Αισιοδοξία για μεγάλη νίκη της Ν.Δ.

Την εκτίμησή του ότι στις ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχθεί νικήτρια με ποσοστό μεγαλύτερο από 40% εξέφρασε χθες από την Καλαμάτα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Παράλληλα προέβλεψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί ανεπανόρθωτη ήττα καθώς δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει το 20%.

Ο κ. Μιχαλολιάκος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην πολιτική συγκέντρωση του Ευάγγελου Αφέρωφ στην Καλαμάτα το 1984, χαρακτηρίζοντάς την ως τη μεγαλύτερη που έχει γίνει στη Μεσσηνία - και μίλησε για τους "συμμαχητές" του που τραυματίστηκαν τότε από τα σκάγια και νοσηλεύτηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Στην αρχή των δηλώσεών του ο κ. Μιχαλολιάκος επεσήμανε ότι μετά την κρίση μόνο η Νέα Δημοκτρατία άντεξε γιατί το κόμμα είχε δομηθεί πάνω σε ισχυρές βάσεις. Στη συνέχεια τόνισε τη συμβολή της κυβέρνησης Σαμαρά στην προσπάθεια ανόρθωσης της οικονομίας, και αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομική και την πολιτική ζωή της Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι η επιστροφή των νέων επιστημόνων στην Ελλάδα δεν θα γίνει «με ένα νόμο», αλλά με πολιτικές εξορθολογισμού της φορολογίας, πάταξης της διαφθοράς και εξάλειψης των αριστερών αγκυλώσεων της δημόσιας διοίκησης, που εμποδίζουν την ανάπτυξη.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο κ. Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε ντροπιαστική τη συμφωνία των Πρεσπών και εξέφρασε φόβους για ενδεχόμενες νέες συμφωνίες της κυβέρνησης για το Κυπριακό και το Αιγαίο. Ειδικά για το Κυπριακό, είπε ότι δεν νοείται λύση χωρίς αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων και των εποίκων από την Κύπρο.

 

ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Να επιστρέψουν στο δικό τους σπίτι στη ΝΔ κάλεσε τους ψηφοφόρους ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Βασίλης Μιχαλολιάκος από την Κυπαρισσία όπου βρέθηκε χθες το πρωί. Επίσης κάλεσε τους νέους να πλαισιώσουν και να στηρίξουν τη ΝΔ ψηφίζοντάς την στις ευρωεκλογές.

Στην Κυπαρισσία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες στην κεντρική πλατεία, ενώ στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τρφυλίας όπου τον καλωσόρισε ο πρόεδρος Γιώργος Φωτεινός με άλλα στελέχη του κόμματος. Σε δηλώσεις του ο Β. Μιχαλολιάκος προσκάλεσε σε αυτή τη μάχη να συστρατευτούν όλοι, να χτιστεί πάλι η μεγάλη ΝΔ, για να μην είναι απλώς το πρώτο κόμμα, αλλά ένα ισχυρό κόμμα.

Θ.Λ. - Κ.Μπ.