Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 20:37

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για την τραγωδία στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για την τραγωδία στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας

Ανακοίνωση για την τραγωδία στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας εξέδωσε η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η είδηση: 

"Η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον άδικο θάνατο του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη κατά τη διάρκεια του σαϊτοπολέμου και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Εκ των πραγμάτων οφείλουν όλοι να συναινέσουν στη μη συνέχιση της διεξαγωγής του σαϊτοπόλεμου, που, πέρα από παραδοσιακές αναφορές, έχει προκαλέσει διάφορα ατυχήματα, ακρωτηριασμούς, τραυματισμούς κ.ά, με κορυφαίο το προχθεσινό θανατηφόρο περιστατικό.

Από αυτήν την άποψη οι χθεσινές δηλώσεις του απερχόμενου δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου περιφερειάρχη Μεσσηνίας με την υποστήριξη της ΝΔ Παναγιώτη Νίκα, περί «αντιδράσεων εάν καταργηθεί ο σαϊτοπόλεμος, καθότι έχει εγγραφεί στο DNA των Μεσσηνίων», ήταν τουλάχιστον άστοχες και προσβλητικές. Η αξία της ανθρώπινης ζωής βρίσκεται πολύ πάνω από μερικές ψήφους. Δικαίως, λοιπόν, έχει ξεσηκωθεί σάλος σε όλη την Ελλάδα από τις απαράδεχτες δηλώσεις του κ. Δημάρχου.

Σήμερα κυριαρχεί η λύπη και ο πόνος από την απώλεια του άτυχου συμπατριώτη μας Κώστα Θεοδωρακάκη. Για τις ευθύνες του κάθε υπαίτιου και τα μέτρα ασφαλείας θα κρίνουν οι αρμόδιες αρχές".


NEWSLETTER