Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 11:56

Η Χρυσή Αυγή για τα «Τάγματα Ασφαλείας»

Γράφτηκε από την
Η Χρυσή Αυγή για τα «Τάγματα Ασφαλείας»

Σχετικά με την χθεσινή πρωτοσέλιδη δημοσίευση της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» (Δευτέρα 20-8-2012), ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή πληροφορεί ότι πράττοντας κακόπιστα και κακόβουλα ανακοινώσατε μία επιστολή ενός απλού φίλου και υποψήφιου της 6ης Μαΐου του 2012, σαν επίσημη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής. Σας πληροφορούμε ότι οι ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής φέρουν την σφραγίδα του κόμματος και την υπογραφή του γραμματέως, ή στέλνονται από το επίσημο email της Τ.Ο. Καλαμάτας.
Παρεμπιπτόντως σας πληροφορούμε γνωρίζοντας το πραγματικό κείμενο της ανακοινώσεως του κυρίου Μπέλλου, ότι το έχετε παραποιήσει ηθελημένα, φορώντας τα κόκκινα γυαλιά των συνεργατών σας, του κύριου Λαγού και του κύριου Μπιτσάνη.
Κατόπιν αυτού επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας και λυπούμεθα που μία εφημερίδα φέρουσα μάλιστα τον συγκεκριμένο τίτλο, με τις συντονισμένες προσπάθειες ορισμένων συνεργατών της, θα καταντήσει φυλλάδα του Νομού Μεσσηνίας και όχι εφημερίδα  «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» του Νομού Μεσσηνίας.

Η απάντηση της «Ε»
Ας μην ανησυχεί η Χρυσή Αυγή για το μέλλον της «Ελευθερίας». Η εφημερίδα δίνει λόγο καθημερινά στους αναγνώστες της οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία εμφορούνται από σεβασμό στη δημοκρατία και στην αντίθετη άποψη. Επιβραβεύουν την τακτική μας επί δεκαετίες και παρά την τοποθέτησή τους σε όλα τα κόμματα επικροτούν την επιλογή μας να δημοσιεύουμε όλες τις απόψεις. Ακόμα και της Χρυσής Αυγής που -καίτοι συχνά ρέπει προς καταδικαστέες από όλους ενέργειες-, είχε και δεν θα πάψει να έχει το μερίδιο που της ανήκει στην ενημέρωση. Οχι όμως όπως αυτή νομίζει. Διότι κάθε πράξη ή παράλειψη έχει και την ερμηνεία της. Εμείς δίνουμε την δική μας, αυτοί ας κρατήσουν τη δική τους.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποτελεί τη δική μας θέση η οποία κρίνεται από όλους. Σε όσους δεν αρέσει ας χειροκροτήσουν την Χρυσή Αυγή και τις απόψεις της. Αρκεί να μας πει αν συμφωνεί με τις απόψεις του κ. Μπέλλου κάτι που στην απάντησή της αποφεύγει επιμελώς να κάνει...


NEWSLETTER