Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 14:57

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ σε καταστήματα της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ σε καταστήματα της Καλαμάτας

Περιοδεία σε καταστήματα του κέντρου της Καλαμάτας πραγματοποίησε την Παρασκευή το απόγευμα κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, αποτελούμενο από την πρώην βουλευτή Γιώτα Κοζομπόλη, τον πρώην περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Πατσαρίνο, τη συντονίστρια της Ν.Ε. Μαρία Βεργινάδη και τους Μάκη Λεβέντη, Κώστα Γκόνη και Κώστα Μπουλιάκη.

Αντίστοιχες περιοδείες στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο πρόγραμμα «Μένουμε Ορθιοι ΙΙ" έγιναν από τις ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Πόλης και Δυτικής Πόλης στα καταστήματα των οδών Φαρών και Αθηνών αντίστοιχα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

"Από τις επαφές με τον κόσμο διαπιστώθηκε πως τα ανεπαρκή μέτρα της σημερινής κυβέρνησης, χωρίς κανέναν σχεδιασμό για ανασυγκρότηση, χωρίς μέτρα προστασίας των εργαζομένων, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη οικονομική ύφεση και καθίζηση της εσωτερικής ζήτησης, δημιουργούν σοβαρό ζήτημα για τη βιωσιμότητα των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο πρόγραμμα «Μένουμε Ορθιοι ΙΙ" όπως η κατάργηση της προκαταβολής φόρου για το 2020, η νέα γενναία ρύθμιση παλιών και νέων οφειλών προς Δημόσιο και τράπεζες, η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τις πληττόμενες πολύ μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η καθολική ενίσχυση των επιχειρήσεων, μέσα από μη επιστρεπτέα προκαταβολή, καθώς και τα μέτρα προστασίας της εργασίας με καμία μείωση εισοδήματος των εργαζομένων, θα μπορούσαν να αναχαιτίσουν αποτελεσματικά τη διαφαινόμενη μεγάλη ύφεση των επομένων μηνών.

Οι περιοδείες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, τόσο στην Καλαμάτα όσο και στην περιφέρεια".


NEWSLETTER