Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 14:02

Προσυνεδριακός διάλογος του ΠΑΣΟΚ σε Σκάλα και Γύθειο

Προσυνεδριακός διάλογος του ΠΑΣΟΚ σε Σκάλα και Γύθειο

Το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στη Σκάλα και το Γύθειο οι προγραμματισμένες ανοιχτές συνελεύσεις προς ενημέρωση των Μελών και Φίλων του ΠΑΣΟΚ επί των κειμένων του Καταστατικού – Διακήρυξης, των Πολιτικών Θέσεων και του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης, ενόψει του 9ου Καταστατικού Συνεδρίου του Κινήματος, που θα διεξαχθεί από 28 Φεβρουαρίου ως και 3 Μαρτίου 2013.

Στις παραπάνω συνελεύσεις συμμετείχαν τα Μέλη και οι Φίλοι των οικείων Δημοτικών Οργανώσεων, ο πρώην Βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, ο Βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο Γραμματέας και Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Συνεδρίου.

Κατά τη διαδικασία του διαλόγου, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι τοποθετήθηκαν αναλυτικά για την προοπτική της παράταξης και την έξοδο της χώρας μας από την πρωτοφανή δημοσιονομική κρίση που την μαστίζει. Επισημάνθηκε ιδιαίτερα ότι το ΠΑΣΟΚ παρά τη βαριά εκλογική ήττα του, διαδραματίζει αποφασιστικό ρόλο στις σημερινές πολιτικές εξελίξεις και στηρίζει παντοιοτρόπως την προσπάθεια διάσωσης της χώρας και την προστασία των χαμηλότερων εισοδηματικών στρωμάτων που έχουν περιέλθει σε οικονομικό αδιέξοδο.

Τα συμπεράσματα του διαλόγου και οι αποφάσεις των συνελεύσεων κωδικοποιούνται από τη Γραμματεία της ΝΟΕΣ και θα αποσταλούν στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου για να εγκριθούν και να εισαχθούν για συζήτηση στο Συνέδριο.

Ο Προσυνεδριακός διάλογος του ΠΑΣΟΚ θα συνεχισθεί τις επόμενες ημέρες στη Λακωνία με συνελεύσεις στις έδρες των Δημοτικών Οργανώσεων, ο τόπος και ο χρόνος θα γίνουν γνωστά με νεότερα Δελτία Τύπου.

 

Από τη Γραμματεία της ΝΟΕΣ Λακωνίας