Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013 08:47

Υποψηφιότητες για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Γράφτηκε από τον
Υποψηφιότητες για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων πραγματοποιεί μεθαύριο Κυριακή το ΠΑΣΟΚ και στη Μεσσηνία. Από τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις του νομού πρόκειται να εκλεγούν 33 σύνεδροι. Κάλπες θα στηθούν: Στην Καλαμάτα, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος" (εκλέγονται 9 από τους οποίους 3 γυναίκες και 1 νεολαίος). Στη Μεσσήνη, στο Δημαρχείο και στην Ανδρούσα, στο Δημοτικό Σχολείο (εκλέγονται 7, μεταξύ των οποίων 2 γυναίκες και 1 νεολαίος). Στην Πύλο, στο Δημαρχείο (εκλέγονται 6). Στην Κυπαρισσία και στους Γαργαλιάνους, στα Δημαρχεία (εκλέγονται 6). Στο Μελιγαλά, στο Δημαρχείο (εκλέγονται 3). Στην Καρδαμύλη, στο Δημαρχείο (εκλέγονται 2).

 

Σε Καλαμάτα, Μεσσήνη, Ανδρούσα, Πύλο, Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους θα στηθούν κάλπες και για την ανάδειξη συνέδρων για το συνέδριο της Νεολαίας.

Αυτοδίκαια στο συνέδριο από τη Μεσσηνία μετέχουν τα μέλη της ΚΟΕΣ Διονύσης Αλευράς, Νάντια Γιαννακοπούλου και Νίκος Χονδρός, οι πρώην βουλευτές Πέτρος Κατσιλιέρης και Γιάννης Γιαννακόπουλος ως μέλη πρώην προεδρείων της Κ.Ο. και ο Θεόδωρος Μπρεδήμας ως υποψήφιος δήμαρχος της πρωτεύουσας του νομού.

Στην Καλαμάτα υποψήφιοι είναι οι Διονυσία Αλμπάνη, Γιάννης Αργυράκης, Ευγενία Βαμβακά, Νικήτας Βελίας, Πότα Δήμιζα, Ιωάννα  Κοσμοπούλου, Στάθης Μακρής, Ηλίας Μπαξιβανάκης, Θανάσης Μπρούμας, Ελένη Σαμαρά, Βασίλης Σκέντζος, Θανάσης Τσαλδάρης, Κώστας Τσαπόγας, Γιάννης Χριστόπουλος.

Στη Μεσσήνη υποψήφιοι θα είναι μεταξύ άλλων και οι Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος, Γιώργος Κατσούλης, Θανάσης Κορομηλάς, Παναγιώτης Σικαλιάς.

Στην Πύλο υποψήφιοι θα είναι και είναι οι Ιωάννα Καρλή, Βασιλική Κουρέτα, Δημήτρης Μάραντος, Νίκος Σαραντόπουλος, Λεωνίδας Φιλιππόπουλος, Παύλος Χριστόπουλος.

Στην Τριφυλία υποψήφιοι είναι οι Κώστας Αγγελόπουλος,Βάσω Γρηγοροπούλου, Αντώνης Καρατζάς, Γιάννης Κατσαργύρης, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Πάνος Μητρόπουλος, Σωτήρης Μπακούρος, Μαριάνθη Νικολοπούλου, Τάσος Τσιμπλής, Θανάσης Ψαλλίδας.

 


NEWSLETTER