Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 19:23

Κασιδιάρης - Παναγιώταρος το Σάββατο στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την
Κασιδιάρης - Παναγιώταρος το Σάββατο στη Μεσσήνη

Δυναμικό χαρακτήρα θέλει να δώσει η Χρυσή Αυγή στα εγκαίνια των γραφείων της στη Μεσσήνη και όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο αναμένεται να δώσουν το παρών οι βολυευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και φυσικά ο τοπικός βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης. Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 7:30 μ.μ. στην οδό Μερλοπούλου 27 στη Μεσσήνη. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μάλιστα πριν λίγο αναφέρεται με ιδιαίτερα επικριτικό τρόπο και στην αντιφασιστική εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για την ίδια μέρα (6:30 μ.μ.) στη Μεσσήνη. 

 

 "Μια θλιβερή παρεούλα αριστεριστών της Καλαμάτας, χωρίς καμία νομική υπόσταση, που αυτοαποκαλείται «Αντιφασιστική Κίνηση», νομίζοντας -προφανώς από λάθος πληροφόρηση- πως θα πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας την Κυριακή, ανακοίνωσε «αντιφασιστική συγκέντρωση» στην Μεσσήνη την Κυριακή. Χθες, μόλις συνειδητοποίησαν ότι η εκδήλωσή μας θα γίνει το Σάββατο κι όχι την Κυριακή, ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν τη δική τους συγκέντρωση το Σάββατο, στις 6:30 μ.μ., στην πλατεία της Μεσσήνης. Ο σκοπός τους προφανής: να δημιουργήσουν κλίμα έντασης και να τρομοκρατήσουν όσους θέλουν να έρθουν στη συγκέντρωσή μας, ώστε κάποιοι εξ' αυτών να το ξανασκεφτούν και να μην έρθουν" σημειώνει η Χρυσή Αυγή Μεσσήνης και συνεχίζει.

"Από τις παραπάνω μεθοδεύσεις προκύπτει ότι η «Αντιφασιστική Κίνηση» είναι μια παρακρατική συμμορία, στην υπηρεσία της μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας και των εντολοδοτών της, δηλαδή της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων, που υπάρχει μόνο και μόνο για να παρενοχλεί τις απόλυτα νόμιμες πολιτικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση, πως δεν πρόκειται να ανεχθούμε για κανένα λόγο, οποιαδήποτε παρενόχληση ή απόπειρα παρενόχλησης γίνει σε οπαδούς μας από τις εξωνημένες παρακρατικές πατσαβούρες του Φον Αντωνάκη, της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων και καλούμε την Αστυνομία να αναλάβει τις ευθύνες της και να απαγορεύσει την παράνομη αντισυγκέντρωση των παρακρατικών (όπως έχει υποχρέωση από το νόμο να πράξει), αλλιώς θα είναι υπεύθυνη για ότι συμβεί".

Εξάλλου νωρίτερα η Τ.Ο. Καλαμάτας της Χρυσής Αυγής εξέδωσε καταδικαστική ανακοίνωσ για τα γεγονότα της Μανωλάδας, τόσο για τους πυροβολισμούς κατά αλλοδαπών, όσο και την πρακτική αυτών που "παράνομα δίνουν δουλειά σε λαθρομετανάστες, στερώντας το ψωμί από χιλιάδες ελληνικές οικογένειες."

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει τα γεγονότα της Μανωλάδας και τους πυροβολισμούς κατά αλλοδαπών. Καταδικάζει επίσης όσους εντελώς παράνομα δίνουν δουλειά σε λαθρομετανάστες, στερώντας το ψωμί από χιλιάδες ελληνικές οικογένειες.

Το πολιτικό κατεστημένο που μας οδήγησε στη σημερινή οικτρή κατάσταση, με εκατομμύρια λαθρομετανάστες να πλημμυρίζουν τη χώρα, είναι απολύτως υπεύθυνο για τα γεγονότα της Μανωλάδας. Ας μην παριστάνουν τους ευαίσθητους όλοι αυτοί που έφεραν τους ξένους παράνομα στη χώρα και ανέχονται μέχρι σήμερα τη μαύρη εργασία και την εκμετάλλευσή τους.

Αριστεροί και δεξιοί πολιτικάντηδες, δήθεν ανθρωπιστές, είναι συνυπεύθυνοι και για το δουλεμπόριο των αλλοδαπών και για τα τεράστια προβλήματα που προξενούν οι λαθρομετανάστες στον ελληνικό λαό. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα: Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών! Οριστικό τέλος στην παράνομη εργασία των αλλοδαπών!".


NEWSLETTER