Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 13:38

Παύλος Χρηστίδης από Καλαμάτα: “Δεν αξίζει στους Ελληνες να ζουν με χαμηλές προσδοκίες” (βίντεο-φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την

 

Ενα κίνημα από κάτω προς τα πάνω, που δημιουργεί προοδευτικές πολιτικές με δικαιοσύνη και διαφάνεια, που σπάει τα δεσμά της αναξιοκρατίας και των πελατειακών σχέσεων, είναι ο στόχος του υποψήφιου προέδρου του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη, όπως τον παρουσίασε ο ίδιος χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο “Rex”, στην ομιλία του σε φίλους της παράταξης.

Ο κ. Χρηστίδης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, ενώ επέκρινε και τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας “για κοκορομαχίες δύο δυνάμεων που δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και συνεχίζουν να λένε ψέματα”.

Σημείωσε ότι στόχος είναι ο δρόμος ελπίδας και προοπτικής, και αυτόν το δρόμο μπορεί να τον ανοίξει μόνο το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής.

Προέτρεψε “να προχωρήσουμε με πολιτική ενότητα”, επικρίνοντας παράλληλα αυτούς που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από το κοινό συμφέρον.

Τόνισε ότι “το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που έχει την πιο βαριά φανέλα της πολιτικής ζωής, και πρέπει να την ξαναφορέσουμε και να παλεύουμε για νίκες και για να κερδίσουμε κι όχι για την 3η και 4η θέση”.

Αφού επισήμανε ότι η παρουσία του αποτελεί εγγύηση για ενότητα της παράταξης, τόνισε πως “πρέπει να βρούμε και να ξαναφέρουμε κοντά μας τους ανθρώπους που μας πήγαν στο 44% και να τους ξανακούσουμε. Το ΠΑΣΟΚ είναι η παράταξη που μπορεί να αλλάξει τη ζωή των Ελλήνων και γι’ αυτό πρέπει να τους ακούσουμε. Το μήνυμα που έρχεται από παντού είναι ότι έχουμε μια χρυσή ευκαιρία να βάλουμε στο χρονοντούλαπο τις συντηρητικές δυνάμεις.  Η δική μας γενιά είναι η πρώτη που ζει χειρότερα από αυτή των γονιών της. Δεν αξίζει στους Ελληνες να ζουν με χαμηλές προσδοκίες”.