Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 21:26

ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας “Να κάνουμε ξανά την παράταξή μας πρωταγωνιστή”

ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας “Να κάνουμε ξανά την παράταξή μας πρωταγωνιστή”

 

 

Για δέσμευση “για ενότητα και αγώνα, για να κάνουμε ξανά την παράταξή μας πρωταγωνιστή στην πολιτική ζωή της χώρας μας” κάνει λόγο η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι “το 2021 που φεύγει, αφήνει στην παράταξή μας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σπουδαίες πολιτικές παρακαταθήκες και εντολές” και παρατηρεί:

“Ο δρόμος που χάραξε η αείμνηστη πρόεδρός μας Φώφη Γεννηματά για αυτόνομη πορεία στον χώρο του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και που επιβεβαίωσαν οι 270.000 πολίτες με την προσέλευσή τους στις εκλογικές διαδικασίες μας για την εκλογή του νέου προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη, μας δεσμεύει για ενότητα και αγώνα, για να κάνουμε ξανά την παράταξή μας πρωταγωνιστή στην πολιτική ζωή της χώρας μας. Η δέσμευσή μας αυτή μας καλεί να αποδείξουμε στον ελληνικό λαό την πίστη μας στη νίκη της παράταξης και να δώσουμε ενωμένοι μαζί του τις εκλογικές μάχες για: Να αφήσουμε την πανδημία πίσω μας. Να ενισχύσουμε τη δημοκρατία και τους θεσμούς της. Να φέρουμε την ευημερία στις Ελληνίδες και στους Ελληνες και ιδιαίτερα στους αδύναμους και οικονομικά ασθενέστερους. Ευχόμαστε σε όλους τους Μεσσήνιους συμπολίτες μας, σε όλες τις Ελληνίδες και τους Ελληνες για το 2022 υγεία και δύναμη για να εκπληρωθούν οι στόχοι και οι προσδοκίες όλων.

Καλή χρονιά με αγώνα για μια καλύτερη ζωή”.

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΤΗΝ “ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής. Χθες αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τοπικά στελέχη του κόμματος επισκέφθηκε τη δομή φιλοξενίας παιδιών της “Κιβωτού του Κόσμου” στην Καλαμάτα και παρέδωσε δωροεπιταγές για την κάλυψη των αναγκών των φιλοξενούμενων παιδιών.