Κυριακή, 15 Μαϊος 2022 08:48

Στις κάλπες σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Στις κάλπες σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Με σύνθημα “Οι πολίτες στέλνουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής” ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί σήμερα Κυριακή τις εκλογές και στη Μεσσηνία για την ανάδειξη του προέδρου του κόμματος, την επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα -που είναι ο μοναδικός υποψήφιος- και της Κεντρικής Επιτροπής.

Η ψηφοφορία είναι από τις 8 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα και διεξάγεται σε 13 σημεία σε όλο το νομό. Για την Κεντρική Επιτροπή θα ψηφίσουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ που έχουν εγγραφεί μέχρι τις 21 Μαρτίου, ενώ για την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα μπορούν να ψηφίσουν και οι πολίτες που θα σπεύσουν αύριο να εγγραφούν και να ψηφίσουν επισημαίνοντας πως “δεν θέλουμε μέλη - εκλογείς μιας χρήσης”.

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ που θα ψηφίσουν πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας και 3 ευρώ ως συμμετοχή.

Εκλογικά κέντρα Μεσσηνίας:

Καλαμάτα, Πνευματικό Κέντρο, πεζόδρομος Πανταζοπούλου, 4 εκλογικά τμήματα. Μεσσήνη, Δημαρχείο. Θουρία, αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου, κοντά στον σταθμό του ΟΣΕ. Κοπανάκι, Δημαρχείο. Μελιγαλάς, Πνευματικό Κέντρο “Μαρία Κάλλας”. Κυπαρισσία, Εργατικό Κέντρο. Φιλιατρά, αίθουσα πρώην Δημοτικού Συμβουλίου στο δημοτικό κατάστημα. Γαργαλιάνοι, Μπρίσκειος Δημοτική Βιβλιοθήκη. Χώρα, Δημοτική Βιβλιοθήκη. Πύλος, Δημαρχείο. Κορώνη, πρώην Δημαρχείο. Βλαχόπουλο, πρώην Δημαρχείο. Καρδαμύλη, Δημαρχείο Δυτικής Μάνης.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Ε.

Για τα οργανωμένα μέλη που θα ψηφίσουν και για την Κ.Ε. οι υποψηφιότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι 30, εκ των οποίων εκλέγονται 14 (7 άνδρες - 7 γυναίκες, μεταξύ των οποίων 3 βουλευτές), με ανώτατο όριο τους 5 σταυρούς στο ψηφοδέλτιο. Οι υποψήφιοι είναι: Αραχωβίτης Σταύρος, Γκιόλας Γιάννης, Δαγκοπούλου - Τσόγκα Πόλυ, Δέδες Γιώργος, Δημητρακοπούλου Τζένη, Ζούνης Πέτρος, Θελερίτη Μαρία, Καρλαύτη Στέλλα, Κιουρή Χαρά, Κοζομπόλη Παναγιώτα, Κουρεμπές Φάνης, Λαγωνικάκου Ναυσικά, Λαμπρινός Περικλής, Λεβέντης Μάκης, Μαζοκοπάκη Ολγα, Μπαλτά Σοφία, Νικολόπουλος Σπύρος, Παπαϊωάννου Τάκης, Ρουσιάς Μαρίνος, Σκούρτης Αριστείδης, Σπουρδαλάκης Αρης, Στάικος Χρήστος, Στέφανος Παναγιώτης, Ταυλαρίου Αγγελική, Τσιόγκας Βλάσης, Φαράντος Γιώργος, Χαρίτσης Αλέξης, Χατζοπούλου Αγγελίνα, Χήρα Σωτηρία, Ψυχογιός Γιώργος.

Γ.Σ.


NEWSLETTER