Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 17:59

O Μενέλαος Γερονικολός για το Πύργος – Τσακώνα

Γράφτηκε από την
O Μενέλαος Γερονικολός για το Πύργος – Τσακώνα

 

Μετά από 3 χρόνια απραξίας η κυβέρνηση θυμήθηκε τον οδικό άξονα Πύργος - Καλό Νερό – Τσακώνα δείχνοντας ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι η ψηφοθηρία. Τα παραπάνω επισημαίνει ο υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ Μενέλαος Γερονικολός, όσον αφορά τη χθεσινή σύσκεψη στο Μαξίμου.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου ως Πρωθυπουργός. 

Τρία χρόνια μετά, λοιπόν, ο Πρωθυπουργός «θυμήθηκε» τον οδικό άξονα Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα και, μαζί με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προσπάθησαν στην περιβόητη -κομματική- σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τη Δευτέρα, να ρίξουν στάχτη στα μάτια των Μεσσήνιων για το έργο που έχει μείνει στα αζήτητα. 

Οι κύριοι της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισαν σήμερα να βγάλουν από τα συρτάρια του υπουργείου Υποδομών  τον αραχνιασμένο φάκελο του έργου και προσπάθησαν να πείσουν ότι έχουν σχέδιο για την υλοποίησή του. 

Όμως, ακόμα και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι το αποτέλεσμα της σύσκεψης και οι ανακοινώσεις που ακολούθησαν αποτελούν κραυγαλέα παραδοχή των ευθυνών τους, καθώς περιγράφουν εύγλωττά την ανικανότητά τους 

Το Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα αποτελεί έναν οδικό άξονα απολύτως αναγκαίο για τη Μεσσηνία. Το γεγονός ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια απραξίας, επιχειρεί να απαντήσει σε αυτή την ανάγκη με κομματικές μαζώξεις στο Πρωθυπουργικό γραφείο δείχνει ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι η ψηφοθηρία. 

Ωστόσο, οι κύριοι της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να είναι βέβαιοι για ένα πράγμα: Στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, οι Μεσσήνιοι θα τους δώσουν ηχηρή απάντησή. 

Η ώρα της αλήθειας φτάνει”.


NEWSLETTER