Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013 22:19

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το ΠΑΣΟΚ στην Τριφυλία

Γράφτηκε από την
Συγκροτήθηκε σε Σώμα το ΠΑΣΟΚ στην Τριφυλία

 

Συγκροτήθηκε σε Σώμα η νέα Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης Τριφυλίας του ΠΑΣΟΚ, σε πρόσφατη συνεδρίασή της, παρουσία και του γραμματέα της Ν.Ε. Μεσσηνίας του κόμματος Γιάννη Χριστόπουλου.

 

Γραμματέας εξελέγη ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, αναπληρωτής γραμματέας ο Αντώνης Καρατζάς, υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Οργανωτικού ο Πάνος Μητρόπουλος, υπεύθυνος Αγροτικού  ο Βασίλης Αθανασόπουλος και υπεύθυνος Νεολαίας ο Γιάννης Λαμπίρης.

Στην ίδια συνεδρίαση καθορίστηκε πρόγραμμα δράσης της δημοτικής οργάνωσης και ειδικότερα, «να γίνει μια ανοιχτή συνέλευση των μελών και φίλων της δημοκρατικής  παράταξης προκειμένου να συζητηθούν τοπικά θέματα» και «να ακολουθήσει επίσκεψη σε όλες τις δημοτικές ενότητες και συνάντηση με τα αυτοδιοικητικά στελέχη στην περιοχή».  Αποφασίστηκε, επίσης, να διοργανωθεί στην περιοχή ημερίδα για την αγροτική ανάπτυξη και την αξιοποίηση  των πλεονεκτημάτων της στις εντατικές καλλιέργειες και την ελαιοκαλλιέργεια, με τη συμμετοχή του υπουργού Αγροτικής ανάπτυξης Αθανασίου Ταυτάρη και εξειδικευμένων επιστημόνων. 

 

Στην ίδια συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης τα μέλη της Ν.Ε. Βάσω Γρηγοροπούλου - Τσαμούλη και Νικήτας Βελίας και ο απερχόμενος γραμματέας της Δ.Ο. Τριφυλίας Γιάννης Κωνσταντόπουλος.


NEWSLETTER