Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 15:55

Χρυσή Αυγή Κυπαρισσίας κατά Δήμου Τριφυλίας για το Ραμαζάνι στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από την
Χρυσή Αυγή Κυπαρισσίας κατά Δήμου Τριφυλίας για το Ραμαζάνι στα Φιλιατρά

Στο στόχαστρο της Τ.Ο. Κυπαρισσίας της Χρυσής Αυγής βρέθηκε η δημοτική αρχή Τριφυλίας με αφορμή την άδεια που έδωσε σε Μουσουλμάνους στα Φιλιατρά να γιορτάσουν τη λήξη του Ραμαζανιού.

Σε ανακοίνωσή της για το θέμα χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις και μεταξύ άλλων αναφέρει: "Δυστυχώς και στη Τριφυλία οι ντόπιοι γραικύλοι ενισχύουν και παρακινούν τους μουσουλμάνους να γιορτάζουνε το ραμαζάνι και να οραματίζονται «ιερό πόλεμο»".

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ξεφτίλα του Δήμου Τριφυλίας φάνηκε σε όλο της το μεγαλείο, αφού επιτράπηκε στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες -στην συντριπτική τους πλειοψηφία- να κάνουνε γιορτή (Ραμαζάνι) στο γήπεδο Φιλιατρών! Ποιος έδωσε άδεια; Πού είναι το έγγραφο της άδειας, με ποιες υπογραφές και σε ποιόν δώσανε άδεια ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και το Συμβούλιο των Φιλιατρών; Το γήπεδο των Φιλιατρών είναι χωράφι των πατεράδων τους, που μπορούνε να το δίνουνε σε λαθρομετανάστες για να το χρησιμοποιούν κατά το δοκούν;

Δυστυχώς και στη Τριφυλία οι ντόπιοι γραικύλοι ενισχύουν και παρακινούν τους μουσουλμάνους να γιορτάζουνε το ραμαζάνι και να οραματίζονται «ιερό πόλεμο». Δώσανε άδεια για να δείξουνε -λένε- τον. πολιτισμό τους. Ποιο πολιτισμό όταν οι πόλεις βρωμάνε; Όταν το νερό στα Φιλιατρά κόβεται κάθε μέρα; Όταν στους Γαργαλιάνους έχουνε υπονόμους εν έτει 2013; Όταν στην Κυπαρισσία η πόλη και τα χωριά αργοπεθαίνουν; Η οργή των Ελλήνων πατριωτών στην Τριφυλία ξεχειλίζει από την επίδειξη ισχύος  των λαθροεισβολέων μουσουλμάνων, με τις ευλογίες των πολιτικάντηδων του Δήμου, οι οποίοι ενισχύουν εμφανώς κάθε κίνηση αλλοίωσης του Εθνικού μας κορμού. Το γήπεδο είναι πληρωμένο με το υστέρημα των Ελλήνων και αντί να το χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιρικές ομάδες των Φιλιατρών, είναι κλειστό για τις ομάδες αλλά άνοιξε για τους παράνομους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Άραγε, στις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι εν Ελλάδι μουσουλμάνοι, δίδονται στους Χριστιανούς «στα πλαίσια του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και των δικαιωμάτων του ανθρώπου» δωρεάν χώροι «για την απρόσκοπτη τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων τους»; Ή μήπως δεν τολμούν να δηλώσουν καν ότι είναι Χριστιανοί και δεν διανοούνται ούτε σταυρό να φορέσουν δημοσίως, γιατί θα τους λιντσάρουν και θα τους εκτελέσουν; Ποια έπρεπε να είναι η λύση; Να πάνε οι μουσουλμάνοι να κάνουνε ραμαζάνι στο Ισλαμαμπάντ και να μείνουν εκεί, για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Η δε αστυνομία αντί να μαζέψει τους λαθρομετανάστες, καθόταν και τους κοιτούσε (προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολής)! Αυτός είναι ο ρόλος της αστυνομίας;

Να χαίρονται το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και το Συμβούλιο Φιλιατρών, οι Σαμαράς και Βενιζέλος. Τέτοιοι είναι και τέτοιοι τους αξίζουν! Η Χρυσή Αυγή δεν έρχεται στην Τριφυλία. Είμαστε ήδη εδώ. Πρώτη δύναμη! Και στις δημοτικές εκλογές, θα δώσουμε τη μάχη και εν τέλει θα κερδίσουμε το Δήμο για την Ελλάδα και τους Έλληνες!".

 

 


NEWSLETTER