Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 22:00

Δημοτική συνέλευση ΠΑΣΟΚ στην Κυπαρισσία

Δημοτική συνέλευση ΠΑΣΟΚ στην Κυπαρισσία

Οι γενικότερες πολιτικές εξελίξεις αλλά και τα τοπικά προβλήματα συζητήθηκαν στη δημοτική συνέλευση που πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής το απόγευμα της Δευτέρας στην Κυπαρισσία.

Η συνέλευση έγινε στα πλαίσια του κύκλου διαβουλεύσεων και συζητήσεων με τους φίλους και τα μέλη του σε ολόκληρο το Νομό Μεσσηνίας.

Όπως τονίζεται σε σχετική ενημέρωση: «Συζητήσαμε για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και τα τοπικά προβλήματα ενωμένοι, συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι να δώσουμε λύσεις για την περιοχή. Στόχος μας είναι στο άμεσο μέλλον να καταθέσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και μία συγκεκριμένη στρατηγική επίλυσης των μεγάλων προβλημάτων που ταλανίζουν την Κυπαρίσσια, τα Φιλιατρά, τους Γαργαλιάνους και τον ευρύτερο Δήμο Τριφυλίας. Δίνουμε το λόγο στους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη της παράταξης ότι θα βρισκόμαστε σε κάθε δήμο, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε περιοχή της Μεσσηνίας, έτσι ώστε να αφουγκραστούμε τα προβλήματα και μέσα από μία σχέση αλληλεπίδρασης και εμπιστοσύνης να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε ωφέλιμες θέσεις και προτάσεις για τις τοπικές κοινωνίες. Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής είναι ξανά μαζί με τον κόσμο του, στο προσκήνιο».

Τη συνέλευση άνοιξε ο γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής της Τοπικής Οργάνωσης Τριφυλίας Νίκος Κωνσταντόπουλος. Στη συνέχεια το λόγο πήραν ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Νικολακόπουλος και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Γιώργος Κατσούλας και Γιάννης Πάζιος.

Κ.Μπ.