Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 22:23

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη συντονιστικής επιτροπής στους Ανεξάρτητους Ελληνες Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη συντονιστικής επιτροπής στους Ανεξάρτητους Ελληνες Μεσσηνίας

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη συμβουλίων των κατά τόπους συντονιστικών επιτροπών των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα διεξαχθούν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου. Στη σχετική ανακοίνωσή της, η Συντονιστική Επιτροπή Νομού Μεσσηνίας γνωστοποιεί ότι δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα μέλη που έχουν εγγραφεί μέχρι και τις 25 Αυγούστου 2013.

 

 

Τα υποψήφια μέλη μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα μέχρι και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση  kefe@anexartitoiellines.gr, με φαξ στο 210 9545081, στον συντονιστή της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής, επί αποδείξει, "συνυποβάλλοντας μαζί με τη δήλωση υποψηφιότητας υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υφίσταται εκκρεμής ποινική δίωξη ή αμετάκλητη καταδίκη α) στα αδικήματα της κλοπής, υπεξαίρεσης, απάτης, εκβίασης, πλαστογραφίας, δωροδοκίας, του νόμου περί ναρκωτικών, κάθε μορφής αδίκημα απιστίας, παραχάραξης, β) στα αδικήματα που συνιστούν κακούργημα και γ) η στέρηση με οιονδήποτε τρόπο των πολιτικών του δικαιωμάτων".
Η Συντονιστική Επιτροπή Νομού Μεσσηνίας καταλήγοντας γνωστοποιεί ότι ο τόπος και η ώρα διενέργειας της ψηφοφορίας, καθώς και η εν γένει εκλογική διαδικασία θα διευκρινιστεί με νεότερη ανακοίνωση.


NEWSLETTER