Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 20:08

Κλιμάκιο ΚΚΕ σε υπηρεσίες Δήμου Τριφυλίας

Γράφτηκε από την

 

Περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου Τριφυλίας, πραγματοποίησε την Τρίτη, κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Ειρήνη Κουκούμη, υποψήφια βουλευτή Μεσσηνίας.

Συζητώντας με τους εργαζόμενους στον δήμο, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι “οι εργαζόμενοι πρέπει να απορρίψουν το γνωστό εκβιαστικό δίλημμα περί ‘ακυβερνησίας ή σταθερότητας’, που θέτουν σε διάφορες εκδοχές η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα. Γιατί όλοι τους θέλουν να αποσπάσουν τη στήριξη ή ανοχή του λαού σε μια πολιτική που τελικά είναι αυτή, που συσσωρεύει ακόμη περισσότερη αστάθεια κι ανασφάλεια”.

Η Ειρ. Κουκούμη παρατήρησε ότι “σήμερα υπάρχει η δυνατότητα ευρύτερες εργατικές - λαϊκές δυνάμεις να κάνουν το βήμα ανεξάρτητα από τις επιλογές που έκαναν μέχρι τώρα. Να απορρίψουν τα κάλπικα διλήμματα που θα δυναμώνουν, αλλά και θα μεταλλάσσονται όσο πλησιάζουν οι κάλπες. Να προσέλθουν στις εκλογές με ένα και μόνο κριτήριο: Κανένας από τους δύο και τους πρόθυμους συγκυβερνήτες τους. Όσο πιο αδύναμα τα κόμματα που -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- θα σχηματίσουν την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση, όσο πιο ψηλά βρίσκεται το ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατός γίνεται ο λαός για να διαμορφώσει πραγματικές θετικές εξελίξεις προς όφελός του”.