Παρασκευή, 12 Μαϊος 2023 15:06

Επίσκεψη Μάκαρη στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας και καταγραφή προβλημάτων

Γράφτηκε από την
Επίσκεψη Μάκαρη στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας και καταγραφή προβλημάτων

 

“Η πύλη εισόδου στην Πελοπόννησο από το εξωτερικό, το αεροδρόμιο Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωσταντακόπουλος”, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα αφενός της μεγάλης έλλειψης αναγκαίων υποδομών αλλά και της μεγάλης έλλειψης προσωπικού”, τονίζει ο Μανώλης Μάκαρης, ιατρός καρδιολόγος, υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ο κ. Μάκαρης επισκέφθηκε το αεροδρόμιο Καλαμάτας, συνεχάρη το προσωπικό που καταφέρνει να φέρνει εις πέρας τα κρίσιμα καθήκοντά του, παρότι οι εργαζόμενοι που έχουν απομείνει είναι ελάχιστοι.

Επιπλέον κατέγραψε “το σοβαρό πρόβλημα της καθυστέρησης αντιμετώπισης επειγόντων θεμάτων και υλοποίησης αναγκαίων προμηθειών, διότι πρέπει να ακολουθηθεί μια χρονοβόρα γραφειοκρατική διαδικασία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερεί η έναρξη και αναγκαίων εργασιών συντήρησης”.

“Οι αφίξεις το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, με τα μέχρι τώρα στοιχεία, φαίνεται να είναι μειωμένες σε σχέση με πέρσι”, ενημερώθηκε ο Μανώλης Μάκαρης.

Τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής τονίζει ότι “πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια ώστε και προσωπικό να μετακινηθεί από άλλα αεροδρόμια στην Καλαμάτα αλλά και να εξυπηρετούνται σε όσο το δυνατόν άμεσο χρόνο οι ανάγκες του αεροδρομίου. Παράλληλα θα πρέπει επιτέλους να υλοποιηθούν όλα τα αναγκαία έργα έτσι ώστε να αναβαθμιστεί το αεροδρόμιο Καλαμάτας”.


NEWSLETTER