Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 22:22

Ο Περικλής Μαντάς επανεξελέγη πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

Ο Περικλής Μαντάς επανεξελέγη πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

Ο Περικλής Μαντάς επανεξελέγη πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ., όπως αναμενόταν, καθώς ήταν ο μοναδικός υποψήφιος. Ελαβε 80 ψήφους, όλες δηλαδή τις ψήφους των εκλεκτόρων που προσήλθαν να ψηφίσουν στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, κατά την εσωκομματική διαδικασία.

Ομως 38 από τους εκλέκτορες δεν προσήλθαν να ψηφίσουν, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

Σε δήλωσή του ο Π. Μαντάς ευχαριστεί θερμά «τους βουλευτές, τους δημάρχους, τους προέδρους και τα μέλη των νέων Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, τους νέους τομεάρχες της ΝΟΔΕ, τον πρόεδρο και τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας, για την πλήρη και καθολική στήριξη της υποψηφιότητας μου, ως επικεφαλής της νομαρχιακής μας οργάνωσης». Ευχαριστεί ιδιαίτερα «όλα τα απερχόμενα μέλη της ΝΟΔΕ για τη συμμετοχή, το δυναμισμό και την αμέριστη βοήθεια που προσέφεραν καθ' όλη τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας μας».

 Αναφέρει, ακόμα, ότι «η ολοκλήρωση των εσωκομματικών διαδικασιών, μας βρίσκει πιο δυνατούς, ενωμένους και σε συνδυασμό με την στελέχωση των οργανώσεων μας με νέους, δραστήριους και καταξιωμένους συμπολίτες μας από όλους τους κλάδους της τοπικής μας κοινωνίας, θα εργαστούμε με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό στη νέα μας θητεία, που ξεκινά από σήμερα. Η ευθύνη μας είναι μεγάλη, ως εκφραστές της παράταξης, στο νομό του προέδρου μας και πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κι ο ρόλος μας ισχυρός, ως συνοδοιπόροι του στην εθνική αποστολή για την αποκατάσταση της εθνικής μας αξιοπρέπειας. Αντιλαμβανόμαστε και ζούμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες της κοινωνίας. Προσωπικά, δεσμεύομαι να είμαι στο πλευρό κάθε ψηφοφόρου και μέλους της Ν.Δ., υπερασπίζοντας διαρκώς και με κάθε τρόπο τα συμφέροντα όλων των Μεσσήνιων και του τόπου μας».