Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 12:59

ΣΥΡΙΖΑ: Από την Τρίπολη ξεκίνησε η περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στην Πελοπόννησο (φωτογραφίες)

ΣΥΡΙΖΑ: Από την Τρίπολη ξεκίνησε η περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στην Πελοπόννησο (φωτογραφίες)

Από την Τρίπολη ξεκίνησε τη διήμερή περιοδεία του στην Πελοπόννησο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Περιόδευσε σε κεντρικάσημεία της αρκαδικήςπ ρωτεύουσας καιθ είχε συνομιλία με φίλους του κόμματος, πολίτες και διάφορους επαγγελματίες.

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Κασσελάκης δήλωσε: 

"Είναι η τρίτη ή η τέταρτη φορά που βρίσκομαι στην Τρίπολη, στην πανέμορφη και αγωνιστική Αρκαδία, ένα μέρος που το έχω αγαπήσει πάρα πολύ και ένα μέρος που με εμπνέει να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για τη δημοκρατική παράδοση της χώρας μας, για μία πολιτική αλλαγή στον τόπο, που θα φέρει αξιοπιστία στους θεσμούς, θα φέρει την παράδοση της αλληλεγγύης που χρειαζόμαστε.

Δεν χρειαζόμαστε την αλαζονεία του 41%, που οδηγεί σε τραμπουκισμό της κόρης μιας οικογένειας που είχε μέλος που δολοφονήθηκε στα Τέμπη, όπως είδαμε χθες στην Κέρκυρα, στην κυρία Πλακιά… Όπως είδαμε με μία γυναίκα συνταξιούχο που ρωτάει τον πρωθυπουργό πώς θα αντέξει με 440 ευρώ τον μήνα σύνταξη για να πάρει την απάντηση… «δεν σε βοηθάει η Εκκλησία;».

Είναι καιρός η Πολιτεία να βάλει τον άνθρωπο στο επίκεντρο, δεν είναι δυνατόν, πλέον, να κλείνονται στον γυάλινο πύργο και απλά να ψεύδονται για την ακρίβεια, να ψεύδονται για τη δημοκρατία μας όσον αφορά στα Τέμπη, στη Δικαιοσύνη. Και να έχουν μια εξωτερική πολιτική που διαστρεβλώνει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για Ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή μας και για την άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους, όπως αρμόζει στη δημοκρατική παράδοση της χώρας μας, όπως εκείνη άρχισε με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Γιάσερ Αραφάτ.

Αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε. Η «καλύτερη ζωή τώρα» είναι στα χέρια μας. Όλοι συστρατευόμαστε και ψηφίζουμε στις 9 Ιουνίου για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία".

Στην πορεία θα μεταβεί σε Σπάρτη και Καλαμάτα, ενώ αύριο η παρουσία του στην Πελοπόννησο θα συνεχιστεί σε Πύλο, Πύργο και Αμαλιάδα.

{gallery}kasselakistripoli2024-05-28{/gallery}