Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 20:30

Εκδηλώσεις του ΚΚΕ στη Μεσσηνία

Εκδηλώσεις του ΚΚΕ στη Μεσσηνία

Συζητήσεις για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, εκδήλωση για το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου και γλέντι οργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο.

Ειδικότερα:

α) Αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου πραγματοποιούνται συζητήσεις με θέμα “Συζητάμε για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Δυναμώνουμε τη φωνή του λαού για να δυναμώσει η εργατική - λαϊκή πάλη”, στις 8 το απόγευμα, στο καφενείο “ΠΟΛ” (δίπλα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας) που θα μιλήσει ο Μίλτος Κουτίβας, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ και στις 8.30 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Καρδαμύλης, όπου θα μιλήσει ο Θοδωρής Μπολέτης,γραμματέας της ΤΕ Μεσσηνίας του κόμματος.

β) Αύριο Παρασκευή, στον αύλειο χώρο της οικίας Τσικλητήρα στην Πύλο, στις 9 το βράδυ, οργανώνεται εκδήλωση με αφορμή τον ένα χρόνο από το ναυάγιο της Πύλου των Κ.Ο. της Πυλίας. Θα προβληθεί το βραβευμένο ντοκιμαντέρ “The other half” του Γιώργου Μουτάφη. Θα χαιρετίσει ο Θανάσης Ραδιώτης, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

γ) Μεθαύριο Σάββατο 29 Ιουνίου οργανώνεται γλέντι στο υπαίθριο τμήμα της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, στο βόρειο τμήμα. Θα έχει ζωντανή μουσική από το συγκρότημα “Πενιές Καλαμών”, φαγητό και ποτό. Ώρα έναρξης 8.30 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο.