Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014 13:32

4 υποψήφιους βουλευτές ψάχνει το Ποτάμι στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
4 υποψήφιους βουλευτές ψάχνει το Ποτάμι στη Μεσσηνία

Τέσσερις υποψήφιους βουλευτές στη Μεσσηνία ψάχνει το Ποτάμι, το οποίο στη σχετική του ανακοίνωση καλεί τους κατοίκους του νομού να κάνουν προτάσεις στο κόμμα, εισηγούμενοι άτομα ικανά -κατά την άποψή τους- να τους εκπροσωπήσουν στη Βουλή.

 

Οπως διευκρινίζεται ειδικότερα στη σχετική ανακοίνωση, «για το νομό Μεσσηνίας το Ποτάμι ψάχνει τέσσερις υποψήφιους βουλευτές. Για κάθε υποψήφιο πρέπει να έχουμε το ονοματεπώνυμό του, την ηλικία του, το επάγγελμά του. Επίσης, ένα σύντομο συνοδευτικό κείμενο για τη δραστηριότητά του στην περιοχή, καθώς και για την προηγούμενη πολιτική και κοινωνική του δραστηριότητα».

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στον διαδικτυακό τόπο http://topotami.gr/eklogiki-periferia-messinias/ και στο τηλέρωνο 210 7470100 (εσωτερικό 135, Ελένη Γεωργοπούλου, 2 με 4 μ.μ.).

 

Το Ποτάμι, με την σχετική ανακοίνωσή του, «απευθύνεται στους ενεργούς πολίτες και τους καλεί να προτείνουν εκείνοι τους άξιους που μπορούν να διεκδικήσουν μια έδρα στην ελληνική Βουλή, γιατί (…) δεν θα πρέπει να έχει θέσεις μόνο για τους κληρονόμους, τους πλούσιους και τα κομματικά επαγγελματικά στελέχη. Χρειάζονται δημιουργοί, τολμηροί που έχουν δώσει δείγματα γραφής στην κοινωνία και ξέρουν τι θέλουν - και κυρίως ξέρουν πώς θα το πετύχουν».


NEWSLETTER