Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 11:01

Ο Κωστής Χατζηδάκης αύριο στην Καλαμάτα

Ο Κωστής Χατζηδάκης αύριο στην Καλαμάτα

Εκδήλωση με ομιλητή το βουλευτή Β’ Αθήνας Κωστή Χατζηδάκη, οργανώνει η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ. αύριο Σάββατο, στις 8 το βράδυ, στο "Belvedere", στη Βέργα.
Σε συνέντευξη χθες, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Περικλής Μαντάς παρατήρησε ότι «η Ν.Δ. γιορτάζει την 40ή επέτειο από την ίδρυσή της, 40 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς στη δημοκρατία, την πατρίδα μας, στους πολίτες».

Ενημέρωσε πως στην εκδήλωση θα τιμήσουν «ανθρώπους που έχουν διατελέσει για σειρά ετών στην κεντρική πολιτική σκηνή, στην αυτοδιοίκηση και στο κόμμα, οι οποίοι έχουν προσφέρει ανιδιοτελώς στην παράταξη και στην πατρίδα μας».
Ο κ. Μαντάς είπε ότι έχουν προσκληθεί όλα τα κομματικά, πολιτικά και αυτοδιοικητικά στελέχη του νομού και σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου και μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Οι πόρτες της παράταξής μας για όσους δέχονται τις αρχές και τις ιδέες μας, οι πόρτες για όσους βάζουν πλάτη "για να σηκωθούμε λίγο ακόμη ψηλότερα", είναι ανοιχτές. Από δω και πέρα πρέπει να ανοιχτούμε σε παραγωγικές πολιτικές. Ετσι θα γίνει το άνοιγμά μας στην κοινωνία. Να δημιουργήσουμε νέες ιδέες, νέες αξίες, νέες ηθικές στάσεις και να μετατρέψουμε τη Ν.Δ. σε ένα σύγχρονο πολιτικό οργανισμό. Απευθυνόμαστε σε όλους τους Μεσσήνιους που πιστεύουν στο μέτρο, τη λογική και την πρόοδο, που στηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις, την ελεύθερη αγορά και τη δημιουργική προσπάθεια. Που μπορεί μέχρι σήμερα να μην στήριζαν το ένα ή το άλλο κόμμα, αλλά αναγνωρίζουν την προσπάθεια του Μεσσήνιου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και πιστεύουν στο όραμά μας για τη νέα Ελλάδα».
Στη συνέντευξη παρευρέθηκε και η Αντζελα Σκλήκα, μέλος της ΝΟΔΕ και της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ.
Γ.Σ.