Τρίτη, 06 Ιανουαρίου 2015 21:26

Ψάχνει 7ο η Νέα Δημοκρατία στη Μεσσηνία μετά το "όχι" του Γιαννόπουλου

Ψάχνει 7ο η Νέα Δημοκρατία στη Μεσσηνία μετά το "όχι" του Γιαννόπουλου

 

Κατά τα 6/7 φέρεται να έχει κλείσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία. Ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας γιατρός Παναγιώτης Γιαννόπουλος (φωτο) δεν αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε να είναι υποψήφιος βουλευτής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν του το επιτρέπουν οι αυξημένες υποχρεώσεις του, οι αυτοδιοικητικές στο δήμο και οι επαγγελματικές στο Νοσοκομείο. 

 

Για την 7η και τελευταία θέση ακούγονται τα ονόματα της περιφερειακής συμβούλου Αντωνίας Μπούζα, του αντιδημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου και του αντιδημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Τσίγγανου. Εξετάζεται και η περίπτωση ο 7ος υποψήφιος να προέρχεται από την περιοχή του Δήμου Καλαμάτας, αλλά φαίνεται να συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.

Τις 6 θέσεις του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στη Μεσσηνία αναμένεται να καλύψουν ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο αναπληρωτής γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Μίλτος Χρυσομάλλης, ο αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Περικλής Μαντάς και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου.

 

Γ.Σ.