Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2015 19:38

Οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου "Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά" στη Μεσσηνία

Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων στη Μεσσηνία στο κοινό ψηφοδέλτιο «Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά» ανακοινώθηκαν από τα κόμματα Δημοκρατική Αριστερά και Πράσινοι - Αλληλεγγύη, τα οποία συμφώνησαν για την κοινή τους κάθοδο στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού για τον νομό μας είναι: Μπάμπης Βακαλόπουλος (υπάλληλος Αθλητικού Φορέα Δήμου Καλαμάτας), Αννα Κούγια (υπάλληλος Τράπεζας Πειραιώς), Ευαγγελία Ράλλη (μέλος των Γάλλων Πράσινων και πρώην εκπρόσωπός τους στους Πράσινους της Ευρώπης, υποψήφια το 2012 με τους Οικολόγους Πράσινους), Δημήτρης Τροχάτος (μηχανικός, αντιπρόεδρος ΤΕΕ Πελοποννήσου) και Παναγιώτης Χαλβατσιώτης (νοσηλευτής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας).

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι τα δύο πιο πάνω κόμματα «αναλαμβάνουν πολιτική πρωτοβουλία για να αλλάξουμε τις κυρίαρχες σήμερα πολιτικές, με ένα τρόπο, όμως, που θα προσφέρει λύσεις τόσο στα άμεσα προβλήματα των πολιτών όσο και στα μεγάλα κοινωνικά, οικονομικά, περιβαλλοντικά και δημοσιονομικά. Προσκαλούμε ενεργούς πολίτες και κοινωνικές ομάδες να συμμετάσχουν σε ένα ευρύ ψηφοδέλτιο "Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά"».