Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 19:02

Υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία με ετεροδημότες στη Αθήνα

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία παρουσιάστηκαν στους ετεροδημότες της Αθήνας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Novus».

Οπως ενημερώνει η σχετική ανακοίνωση, παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές Θανάσης Πετράκος, Ηλίας Κουτσοδημητρόπουλος, Ιωάννα Μαραβελή και Ελενα Ψαρρέα, εκπροσωπώντας και τους υπόλοιπους υποψηφίους που περιόδευαν στη Μεσσηνία.
Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι οι υποψήφιοι απηύθυναν χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «η μεγάλη προσέλευση ετεροδημοτών είναι ενδεικτικό της επερχόμενης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης του μηνός».
Επισήμαναν παράλληλα, συνεχίζει η ανακοίνωση, «την ανάγκη ανάδειξης του ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση, με μια ισχυρή αυτοδυναμία που θα του δώσει την δύναμη να υλοποιήσει, όχι μόνο τα μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, αλλά το συνολικό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Επίσης ζήτησαν από τους παρευρισκόμενους να συστρατευτούν όλοι μαζί, ώστε καμία ψήφος να μην πάει χαμένη, καθώς για να επιβεβαιωθεί η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, πρέπει να τον ψηφίσουν στις κάλπες, αφού όσο περισσότεροι τον ψηφίσουν τόσο ισχυρότερη θα είναι η κυβέρνηση της Αριστεράς που θα φέρει την ανατροπή».