Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015 18:20

Περιοδεία Γκλέτσου στη Μεσσηνία

 

Σκέψη και περισυλλογή σύστησε για τους πολίτες της χώρας ο Απόστολος Γκλέτσος πρόεδρος του κόμματος "Τελεία", χθες από το καφέ "Μυλόπετρα" στην Καλαμάτα.

Είπε πως δυστυχώς η κατάσταση για τη χώρα είναι πάρα πολύ δύσκολη και πως όσο και αν τον λυπεί, το κόμμα του έπεσε μέσα στην πρόβλεψη που είχε κάνει προεκλογικά. "Πρέπει να έχουμε μια συμφωνία πάση θυσία. Ακόμα και αυτή αν γίνει τελικά, η ζωή μας θα δυσκολέψει πάρα πολύ. Φοβάμαι πως δεν θα τα καταφέρουμε όλοι. Αλλά ο λαός πρέπει να καταλάβει πως δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Τα επόμενα 15 χρόνια για τη χώρα θα κυλήσουν δύσκολα. Αρα στο εξής πρέπει να δούμε ως κοινωνία ποιο είναι το συμφέρον μας. Κινδυνεύουμε να χαθούμε ως έθνος. Εμείς γυρίζουμε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, θέλοντας να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας με τον κόσμο, με όσους μας στήριξαν στα δύσκολα, τότε που όλοι... γελούσαν. Ηρθε λοιπόν "το νέο" στη χώρα, αλλά είναι χειρότερο από το παλιό. Οχι λοιπόν άλλες πλειοψηφίες στη Βουλή. Πολλά και μικρά κόμματα" πρότεινε ο κ. Γκλέτσος και σημείωσε πως όπως διαπίστωσε η Μεσσηνία έχει πολύ "ψωμί", όσον αφορά τον τουρισμό και την γεωργία. Σε αυτό το πλαίσιο τόνισε πως πρέπει να σταματήσουμε να δανειζόμαστε και να αρχίσουμε να παράγουμε πάλι. 

Το πρωί ο πρόεδρος της "Τελείας" είχε συνάντηση με το μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο. Οι δυο τους συζήτησαν θέματα εκκλησιαστικού, πολιτικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Αργότερα, συναντήθηκε στην Πύλο με το δήμαρχο Πύλου - Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη.

 

Γ.Σαρ.