Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 15:20

Παραιτήθηκε από τους Ανεξάρτητους Ελληνες ο Θ. Τζανετάκης

Γράφτηκε από την

Την παραίτησή του από τη θέση του Συντονιστή Μεσσηνίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, όσο και από μέλος του κόμματος έκανε γνωστή με επιστολή του στον Πάνο Καμμένο.

 

Την επιστολή μάλιστα κοινοποίησε και μέσω του προφίλ του στο Facebook.

Αναλυτικά: 

"Κύριε Πρόεδρε,

Όταν πριν πέντε χρόνια μας ένωσαν κοινές αγωνίες για την πατρίδα και το μέλλον των παιδιών μας ξεκινήσαμε ένα δύσκολο αλλά πολύ όμορφο ταξίδι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες γνωρΜεσσηνίαίζοντας εκ των προτέρων ότι σε αυτό το ταξίδι θα μείνουν αυτοί που θα αντέξουν.

Εγώ κύριε Πρόεδρε άντεξα πέντε χρόνια συμμετέχοντας οικονομικά στην συντήρηση του γραφείου στην Μεσσηνία και κάνοντας αμέτρητα χιλιόμετρα προβάλλοντας τις θέσεις του κινήματος. Θα μπορούσα να αναφέρω αναρίθμητα παραδείγματα όμως δεν έχει καμία σημασία αυτή την στιγμή, σημασία έχει ότι δεν σταμάτησα να αγωνίζομαι με γνώμονα την ηθική και την πίστη στην πατρίδα υπηρετώντας το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων μη υπολογίζοντας το προσωπικό κόστος αλλά και της οικογένειας μου ( η σύζυγος μου έχασε την εργασία της λόγω της δικής μου δράσης στους ΑΝΕΛ).

Δεν θα ήθελα στην παρούσα χρονική στιγμή που είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την πατρίδα μας να σας κουράσω περισσότερο το δια ταύτα όμως κύριε Πρόεδρε είναι ότι η συνείδηση μου δεν με αφήνει να συνεχίσω μαζί σας διότι ενώ πίστεψα τα λόγια σας για αντίσταση κατά των κατακτητών, πίστεψα στην ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, πίστεψα στην αντίσταση κατά της νέας τάξης πραγμάτων, πίστεψα ότι αυτοί που έφεραν στην πατρίδα μου τα μνημόνια με νόμους αντισυνταγματικούς θα πλήρωναν για τους χιλιάδες που αυτοκτόνησαν και για τους χιλιάδες των ανέργων.

Δυστυχώς όλα αυτά διαγράφτηκαν και νομιμοποιήθηκαν με την ψήφιση από εσάς του δυσβάστακτους και εθνοκτόνου νέου μνημονίου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους παραιτούμαι από μέλος και εκλεγμένο παμψηφή Συντονιστή Μεσσηνίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

"Δεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι ελεύθερος"(Νίκος Καζαντζάκης)".

Θεόδωρος Β. Τζανετάκης