Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 14:18

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σήμερα και αύριο στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σήμερα και αύριο στη Μεσσηνία

Τη Μεσσηνία επισκέπτεται σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Γιώργο Μπουλμπασάκο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης που ανακοινώθηκε, τα δύο στελέχη της ΔΗΜΑΡ -από κοινού με τον Μπάμπη Βακαλόπουλο, μέλος της Κ.Ε.-, προβλέπει, ότι σήμερα Σάββατο, στις 6 το απόγευμα θα έχουν συνάντηση στην Κυπαρισσία με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Γεωργίας Τριφυλίας, στις 6.30 συνάντηση με εκπροσώπους αγροτικών φορέων στο ξενοδοχείο «Ιόνιο» και στις 9 το βράδυ θα παρευρεθούν στη γιορτή του Συλλόγου Ελαιωτών στο Δάσος της Ελαίας.

Αύριο Κυριακή, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και τα δύο στελέχη του κόμματος θα έχουν στην Πύλο συνάντηση στις 11 το πρωί με τον δήμαρχο Πύλου - Νέστορος στο Δημαρχείο και στις 11.15 συνάντηση με εκπροσώπους αγροτικών φορέων. Στις 6.30 το απόγευμα, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην Καλαμάτα, στο μεζεδοπωλείο Κατελάνου, στην Παραλία.


NEWSLETTER