Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 18:09

Συνάντηση για το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας στη Λαϊκή Ενότητα

Συνάντηση για το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας στη Λαϊκή Ενότητα

Η Λαϊκή Ενότητα εντείνει τη δραστηριότητά της στη Μεσσηνία, για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη, ως νέα κόμμα, για τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου. 

Αύριο στην Καλαμάτα, στο "Φαραί Παλάς" και ώρα 7.30 το απόγευμα, τα μέλη και οι φίλοι της ΛΑΕ θα συζητήσουν για τις υποψηφιότητες για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου στο νομό, για τη συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής και το πλαίσιο του προγράμματος του κόμματος. Οπως ανακοινώθηκε, ο Στάθης Κουβελάκης, στέλεχος της ΛΑΕ -πανεπιστημιακός, θα παρουσιάσει τις βασικές αρχές του προγράμματος του κόμματος. Θα χαιρετίσουν οι πρώην βουλευτές Θανάσης Πετράκος και Ελενα Ψαρρέα.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ

Σήμερα στις 7.30 στο Δημαρχείο της Μεσσήνης, η Λαϊκή Ενότητα καλεί τα μέλη και τους φίλους της με σκοπό τη συγκρότηση και εκεί τοπικής Λαϊκής Ενότητας. Στην πρόσκληση αναφέρεται ότι «με την ενέργειά μας αυτή επιδιώκουμε να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός πλατιού αντιμνημονιακού μετώπου, που θα παλέψει για την ακύρωση των μνημονίων, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, το σταμάτημα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και τη μέχρι τέλους υπεράσπιση του "όχι" του ελληνικού λαού».